Home Hi-Fi Sennheiser brengt twee iOS-microfoons uit

Sennheiser brengt twee iOS-microfoons uit

0
Sennheiser brengt twee iOS-microfoons uit

Met de ClipMic digital en MKE 2 digital lukt het volgens Sennheiser om met een iOS-apparaat een professionele geluidsopname te maken. Beide microfoons zijn uitgerust met een Lightning-connector.

Sennheiser ClipMic digital (1)_1024x683Sennheiser heeft de microfoons in samenwerking met Apogee ontwikkeld. Dankzij het gebruik van de Lightning-connector is er een snelle dataoverdracht mogelijk. Gebruikers hoeven alleen de MetaRecorder-app te openen om een opname te starten. Met de app regelen gebruikers ook het geluidsniveau. De opnamekwaliteit is 24bit/96KHz.

Verschillen

Binnen de ClipMic digital en MKE 2 digital is een ingebouwde voorversterker aanwezig. In de ClipMic digital is de Sennheiser ME 2 microfoon geïntegreerd. Dit type is met name geschikt voor de opname van spraak. Sennheiser heeft het product een adviesprijs van 199 euro gegeven. De MKE 2 digital is met Sennheiser MKE 2 digital_1024x683499 euro een stuk hoger geprijsd. De reden hiervoor is dat deze microfoon is uitgerust met de duurdere Sennheiser MKE 2 microfoon. Beide microfoons zijn respectievelijk in mei en juni verkrijgbaar.

×