web analytics

Van Duppen

Van Duppen - Winkel - Audio

Adres- en contactgegevens

Van Duppen
Spoorstraat 42
Venlo 5911KJ
Nederland
Telefoon: 077 4000502
Fax:
[email protected]
http://www.van-duppen.nl/

Over Van Duppen Audio

Van Duppen Audio is een speciaalzaak pur sang. Van Duppen is opgericht in 2009 opgericht door Dennis van Duppen en is als winkel sinds 2012 gevestigd in het centrum van Venlo.

Om het u – de liefhebber – gemakkelijk te maken, heeft Van Duppen een degelijk assortiment samengesteld. Apparaten die iets toevoegen en ook goed met elkaar samenwerken. Er is door Van Duppen duidelijk gekozen voor producten die worden ontwikkeld door mensen met passie voor muziek en liefde en toewijding voor technisch vakmanschap.

Merken

In de winkel vindt u merken als: AVM, Moon, Meridian, NAIM, Regal, Leema Acoustics, Gato, NAD, T+A, Arcam en bijvoorbeeld Anthem. Merken die al jaren kwaliteit leveren. Zonder uitzondering. En merken die niet alleen voor de stereoliefhebbbers interessant zijn, maar ook voor de Cinefiel die surround kan waarderen.

Als weergevers is gekozen voor bijvoorbeeld: Monitor Audio, Neat, Paradigm, Sonus Faber, Meridian, Sumiko en Piega. Chord, Nordost, Wireworld en Supra leveren de kabels bij Van Duppen Audio.

Echte kennis

Dennis zelf is een gepassioneerde muziekliefhebber, heeft elektrotechniek gestudeerd én ontwikkelt zelfs zijn eigen luidsprekers. Hiermee is er heel veel kennis opgedaan op het gebied van audioproducten, geluidskwaliteit en akoestiek.

De technische en muzikale kennis die Dennis de afgelopen jaren heeft opgedaan, vormt de basis voor zijn winkel. En daar kunt u als klant van profiteren. Loop eens binnen! De deur staat altijd open en de muziek staat altijd lekker te spelen.

Foto’s Van Duppen Audio

Op de kaart

Geef een reactie