web analytics

Remkes beeld & geluid

Remkes Beeld en Geluid Eindhoven

Adres- en contactgegevens

Remkes Beeld en Geluid
Aalsterweg 108
Eindhoven 5615 CJ
Nederland
Telefoon: 040-2233790
Fax:
[email protected]
http://www.remkesbeeldengeluid.nl/

Over Remkes beeld & geluid

Remkes beeld & geluid in Eindhoven is nog zo’n heerlijk ‘ouderwetse’ hifi-winkel met een uitgebalanceerd assortiment waar kennis, kunde en passie in zit. De klant vindt er van analoog tot digitaal. Van vinyl tot streaming. Van een set voor puristen tot specialistische multiroom en custom install producten. Alles is mogelijk. Kortom: een collectie waarbij elke soort klant wel iets kan vinden naar zijn gading.

De focus

Het focuspunt ligt bij Remkes beeld & geluid overduidelijk op een complete ervaring voor de klant. Voor elke klant wordt de tijd genomen om allereerst goed te bepalen wat de huidige situatie is én wat het uiteindelijke doel is. Dat kan een tafelradio zijn met streaming audio, maar ook een compleet traject waarbij Remkes moet meedenken in de bouw van een nieuw huis. Of een grote verbouwing.

De winkel

De winkel ligt aan de drukke hoofdader in Eindhoven: de Aalsterweg. Parkeren kan aan de weg. Binnen in de winkel zal de liefhebber zien dat er een breed assortiment is. Er zijn duidelijk hoofdmerken – Bowers & Wilkins, Marantz, Monitor Audio, Classé, Audioquest en bijvoorbeeld Denon / Heos. Maar we treffen ook wat exclusievere merken aan. Denk aan Accuphase, Project of Piega. Leuk om dat ook te zien.

Foto’s

Contact met Remkes beeld & geluid

Op de kaart

Geef een reactie