web analytics

iEar Tilburg

Opruiming bij iEar' in Tilburg

Adres- en contactgegevens

iEar
St. Ceciliastraat 28
Tilburg 5038 HA
Nederland
Telefoon: 013-5443510
Fax: 013-5450566
[email protected]
http://www.iear.nl/

Over iEAR

Zoekt u een serieus audiosysteem – stereo of surround – of juist een leuke oplossing om eens kennis te maken met hifi? Bent u toevallig in de buurt van Tilburg? Dat treft, want daar vindt u één van de mooiste winkels van Nederland! iEAR is gevestigd aan de Sint Ceciliastraat 28 in Tilburg. Vlakbij het centrum dus. De winkel biedt een ruim assortiment van zowel bekende als wat exotischere merken. Denk aan: Marantz, NAD, DALI, KEF, Rotel, Dynaudio, Hegel, Bowers & Wilkins, Focal. McIntosh, Arcam en bijvoorbeeld Monitor Audio.

Showtime!

Leuk aan iEAR is het initiatief dat ze jaarlijks een show organiseren: de iEAR-show. Daarbij leggen ze de drempel voor geïnteresseerden bijzonder laag eens rond te neuzen. Het is interessant voor zowel mensen die gewoon kennis willen maken, als liefhebbers die op zoek zijn naar iets nieuws.

Luisterruimtes

In de winkel is een aantal mooie luisterruimtes. Zowel voor home cinema als voor stereo. Het is zowel mogelijk snel te schakelen als een set ‘stand alone’ goed te beluisteren. Zo is gemakkelijk een grove scheiding te maken en daarna te ‘fijnproeven’.

Foto’s iEAR Tilburg

Direct Contact

Op de kaart

Geef een reactie