web analytics

Hifi Solutions Amsterdam

Hifi Solutions Amsterdam

Adres- en contactgegevens

Hifi Solutions
Muiderstraat 13-17
Amsterdam 1011 PZ
Nederland
Telefoon: 020-6232183
Fax:
[email protected]
https://hifisolutions.nl/

Over Hifi Solutions Amsterdam

Er zijn winkels en er zijn winkels. Hifi Solutions is nog een échte winkel. Service, aanbod, kennis. Dat staat centraal bij de winkel die opgericht is door Rick Oldersom in 2001. Zijn eerste levensbehoefte is muziek. En in zijn winkel staat altijd de klant centraal. Voor iedereen moet er iets te vinden zijn. Instap of high-end. Vinyl of streaming. Het moet niet uitmaken.

Bij Hifi Solutions is een drietal luisterruimtes waar de klant lekker rustig kan luisteren naar zijn of haar muziek. Immers: bij audio gaat het om de ervaring. Hoe werkt de combinatie? Dat is bijna niet te voorspellen, al komt Hifi Solutions een heel eind! Niet voor niets zit solutions in de naam. Het gaat om het vinden van oplossingen… En daar is en blijft toch vakkennis voor nodig.

Merken

Hifi Solutions biedt een bijzonder breed spectrum van merken en typen producten. U kunt denken aan: NAIM, Aurender, Devialet, Focal, KEF, Bluesound, Dynaudio, Grado, Teac, Arcam, et cetera. U kunt alles vinden op de website van Hifi Solutions.

Webshop

En voordat we het vergeten: hebt u even geen zin om naar het centrum van Amsterdam te rijden? Hebt u gewoon iets simpels nodig? Hifi Solutions heeft niet alleen ‘bricks’… ze doen ook aan ‘clicks’. Oftewel: er is ook een uitstekende webshop waarop u alles kunt vinden.

Foto’s Hifi Solutions Amsterdam

Direct Contact

Op de kaart

Gerelateerde berichten

Bender HiFi

Omschrijving Contact Telefoon: Fax: Op de kaart

Geef een reactie