web analytics

Audio TV Centrum Eindhoven

Audio TV Centrum Eindhoven

Adres- en contactgegevens

Audio TV Centrum
Geldropseweg 75
Eindhoven 5611 SE
Telefoon: 040-2111865
Fax: 040-2117498
[email protected]
http://www.audiotvcentrum.nl/

Over Audio TV Centrum Eindhoven

Zoekt u een serieus audiosysteem – stereo of surround – en zit u in de buurt van Eindhoven? Dan moet u zeker even langs Audio TV Centrum. Deze winkel vlakbij het centrum van Eindhoven biedt een ruim assortiment van hoogwaardige audio-apparatuur. Denk aan merken als Marantz, NAD, KEF, Bowers & Wilkins, Meridian, Bluesound, Sonos, Denon en nog veel meer.

Klantgericht

Opvallend is dat de winkel een nuchtere aanpak heeft. En gewoon nog waarde hecht aan de belangrijke zaken. Denk aan dat de klant centraal staat. Dat er meegedacht wordt in een verbouwing. Of dat apparatuur ook gewoon – in overleg – geleend kan worden zodat de klant thuis even kan ‘proeven’. Dat is immers cruciaal bij audio-apparatuur!

Onder aan de streep is het het doel een zo goed mogelijk systeem bij elkaar te zoeken. Maatwerk voor de klant. En daarvoor wordt bij Audio TV Centrum ruim de tijd genomen. En mocht er iets naderhand aangepast moeten worden: dan wordt dus gewoon de nodige service verleend.

Custom Install

Audio TV Centrum Eindhoven pakt ook grotere klussen aan. Denk aan een compleet geïntegreerd multiroom audio / video-systeem. Of een luxe thuisbioscoop. Daarbij kan ATV Eindhoven meedenken vanaf het bouwstadium. Denk aan het plannen van leidingen, groepen en het netwerk.

Luisterruimtes

In de winkel is een viertal luisterruimtes. Drie grote ruimtes en een kleinere. Eén grotere ruimte is speciaal voor AV-systemen. De andere twee zijn voor stereo-opstellingen. De ruimtes zijn akoestisch aangepast, zodat de klant optimaal kan genieten van muziek en film.

Direct Contact

Op de kaart

Geef een reactie