Video – Eerste indruk Marantz Model 40n

We hebben sinds een weekje de Marantz Model 40n in huis. Een “Just add Speakers”-apparaat. Om u een idee te geven wat deze Marantz allemaal kan én wat onze eerste metingen laten zien, hebben we een video gemaakt. Let op: dit is géén review; het is een eerste indruk. 

De Marantz Model 40n is een aanvulling op de Marantz “Model”-series die weer teruggrijpt naar de gloriedagen van Hifi. Een jaartje of wat terug is de Model 30 geïntroduceerd. Dit is géén concurrent daarvan: de Model 40n is duidelijk een stap omlaag in prijs. De 40n kost namelijk 2500 Euro… als totaalpakket. Bij de Model 30 bent u 3200 Euro per component kwijt.

Digitaal en analoog

De Marantz Model 40n brengt behalve een klasse A/B versterker ook een serie digitale ingangen, een streamer (met behalve ethernet ook 2,4 en 5 GHz wifi), drie gewone analoge ingangen, phono MM én een recording loopt plus sub-out. Erg netjes.

We hebben de Marantz al gemeten; onze bevindingen vindt u in de video. En als u inlogt, kunt u tevens de metingen inzien in de database (bovenste menu).

Video eerste indruk Marantz Model 40n

Sample video Marantz Model 40n

1 reactie

  1. Door eerst te meten en dan pas te luisteren is het nauwelijks mogelijk nog objectief te luisteren. De indruk die in de video gewekt wordt dat het DAC board wat ondermaats meet, zal dan ook zeker terug te horen zijn. Jammer dat jullie dit zo aangepakt hebben.

Geef een antwoord