Archieven: VideoCast

First Look – JBL 4305P actieve streaming speaker

We hebben de compacte, maar complete JBL 4305P actieve streaming monitor speakers op de redactie. En dat is wel even een First Look waard! Check onze eerste indruk in de onderstaande video. U zult versteld staan van wat deze compacte set allemaal kan. 

Sample Test – YETI Reference power cables

Sommige beelden hebben geen tekst nodig. Wel muziek! Ons doel is van zoveel mogelijk producten samples te maken. Puur omdat het in onze optiek leuk én nuttig kan zijn gewoon te luisteren naar apparatuur. Deze keer: een tweetal YETI Power Cables. Uiteraard op ons referentiesysteem! Tip: zet een goede hoofdtelefoon op voor het beste resultaat. 

Update Massatest plug in filters

We zijn druk bezig met een massatest van plug-in filters. U kent ze wel: stekkers die u ergens in het stopcontact doet om rotzooi van het lichtnet te filteren. We geven u even een korte update over de testmethodiek én de stand van zaken.

Sample Test – Denon PMA-1700NE

Sommige beelden hebben geen tekst nodig. Wel muziek! Ons doel is van zoveel mogelijk producten samples te maken. Puur omdat het in onze optiek leuk én nuttig kan zijn gewoon te luisteren naar apparatuur. Deze keer: de Denon PMA-1700NE op ons referentiesysteem! Tip: zet een goede hoofdtelefoon op voor het beste resultaat. 

Sample Test – Het Alpha Audio referentiesysteem

Sommige beelden hebben geen tekst nodig. Wel muziek! Ons doel is van zoveel mogelijk producten samples te maken. Puur omdat het in onze optiek leuk én nuttig kan zijn gewoon te luisteren naar apparatuur. Deze keer: het complete Alpha Audio referentiesysteem! Tip: zet een goede hoofdtelefoon op voor het beste resultaat. 

Ons referentiesysteem is EINDELIJK af!

Yes! Ons referentiesysteem is EINDELIJK af. En ons tweede systeem is ook aangepast, zodat we ook in de middenklasse wat interessante alternatieven hebben. Benieuwd naar hoe deze ‘reis’ van bijna een jaar is verlopen? We hebben alles in de onderstaande video gezet. 

Sample Test – Purifi Eigentakt EVAL2

Sommige beelden hebben geen tekst nodig. Wel muziek! Ons doel is van zoveel mogelijk producten samples te maken. Puur omdat het in onze optiek leuk én nuttig kan zijn gewoon te luisteren naar apparatuur. Deze keer: de Purifi Eigentakt EVAL2 eindversterkers. Uiteraard spelen we op de referentieset: de Pass Labs, Mutec MC3+ met de Alpha […]

Workshop – DIY Purifi Eigentakt EVAL2

Het is gaaf om zelf iets te bouwen. En het wordt nóg leuker als het écht lukt én nog goed klinkt ook. Wij hebben de DIY Purifi Eigentakt EVAL2 kit van SoundImports aangevraagd en deze op video in elkaar gezet. Dit om ú te laten zien dat het echt niet zo lastig is… Kortom: doen! 

High End München 2022 – Samenvatting dag 2

Onze tweede en laatste dag op de High End München. Een dag tjokvol vlaggenschip luidsprekers, maar ook nieuwe producten van Volumio, Atoll en Final passeren de revue. We hebben veel te bespreken: in welke staat treffen we de HiFi wereld aan na twee jaar met lockdowns?

High End Munchen 2022 – Samenvatting dag 1

Na twee jaar uitstel, is het dan zover: High End Munchen! En natuurlijk zijn we erbij. We hebben de eerste dag veel gezien en met veel mensen gesproken. We hebben voor u de boel samengevat in een bespreking van ongeveer 30 minuutjes.

Interview Laurence Dickie – Vivid Audio

We hebben Laurence Dickie na zijn presentatie even op een stoel gezet om hem wat gerichte vragen te stellen. Denk aan: hoe komt hij op ideeën voor materiaalgebruik? Hoe zit het met de S-versies? En werkt oversizing altijd? 

First Look – Primare A35.8 multichannel eindversterker

We hebben de Primare achtkanaals A35.8 in huis. Een beest van een eindversterker. 8 x 150 watt in 8 Ohm! Of als je naar bridgemode gaat: 4 x 600 watt. Ongekend veel power dus. Wij vertellen u wat meer over Primare én dit apparaat.