web analytics

Paul Fredrik

Wijzig je omslagfoto
Wijzig je omslagfoto
PaulFredrikLid geworden op mei 01, 2017http://alpha-audio.nl/
In de tijd dat breedbeeld TV geïntroduceerd werd, ben ik als elektronica hobbyist begonnen met het repareren van audio apparatuur voor winkels en particulieren. Mijn passie voor goed beeld en geluid is sinds die tijd alleen maar groter geworden waarbij ik vanaf 2010 de switch heb gemaakt naar puur stereogeluid met een minimalistische insteek. Momenteel heb ik mijn focus liggen op DA converters, luidsprekers, streaming en de beste geluidskwaliteit halen uit een samenstelling van losse componenten. High-end is een stickertje dat vaak ten onrechte op veel producten wordt geplakt. Schrijven voor een platform dat open en eerlijk schrijft over de kwaliteit en de eigenschappen van een breed scala aan (high-end) hifi producten, maar dit wel doet binnen de juiste bandbreedte, geeft me de kans om bij te dragen aan een transparantere en eerlijkere hifi markt.
Deze gebruikersstatus is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Paul
Fredrik
Lid geworden op mei 01, 2017

In de tijd dat breedbeeld TV geïntroduceerd werd, ben ik als elektronica hobbyist begonnen met het repareren van audio apparatuur voor winkels en particulieren. Mijn passie voor goed beeld en geluid is sinds die tijd alleen maar groter geworden waarbij ik vanaf 2010 de switch heb gemaakt naar puur stereogeluid met een minimalistische insteek. Momenteel heb ik mijn focus liggen op DA converters, luidsprekers, streaming en de beste geluidskwaliteit halen uit een samenstelling van losse componenten.
High-end is een stickertje dat vaak ten onrechte op veel producten wordt geplakt. Schrijven voor een platform dat open en eerlijk schrijft over de kwaliteit en de eigenschappen van een breed scala aan (high-end) hifi producten, maar dit wel doet binnen de juiste bandbreedte, geeft me de kans om bij te dragen aan een transparantere en eerlijkere hifi markt.