web analytics

Video – Sonos Versus Bluesound

Bluesound VS Sonos

Sonos of Bluesound? Lastige vraag! Want beide merken hebben unieke eigenschappen. En beide merken hebben sterke en minder sterke punten. Wij zetten – naast het artikel – nog even alles op een rijtje. Zo bent u in tien minuten helemaal bij en klaar om een keuze te maken.

Wat voor luisteraar bent u?

Of u een klant voor Sonos of Bluesound bent, hangt helemaal af van uw wensen en eisen. Wat voor luisteraar bent u? En wat verwacht u van een product? WIlt u puur gemak en innovatie? Zoekt u de beste geluidskwaliteit? Vindt u high-res en mqa een must of kan het u gestolen worden?

Wij hebben voor u alles op een rijtje gezet in een video van tien minuten. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Veel kijkplezier!

Video Sonos Versus Bluesound

Winkels met Bluesound

Hifi Studio Wilbert

Korte Jansstraat 11
3512GM Utrecht, NL

Contact

Ketelaar Hifi

Parkweg 23
8084CG 't Harde, AF

Contact

8 reacties

 1. Ha die Ferdy, heb je helemaal gelijk in………begrijp daarom video niet helemaal waarin gesproken wordt over MQA en high res…….Ik denk dat voor deze doelgroep (en die is groot) gebruikersgemak en niet te vergeten aansluit/installatiegemak voorp staat.

  Heb gezellig weekend, zit nu te luisteren naa nederlandes cd van Minco Eggersman met de cd Unifony….pas mal!

  Ps denk dat ik misschien maar beter zo nu en dan op HIFI.NL kan kijken….., staan voor mij misschien interessantere artikelen….

  Muzikale groet!

  1. Beste Molenaar, je neemt de moeite om artiesten te noemen en kon deze ook niet.

   Maar probeer de laatst genoemde playlist, in het forum “Laat hier de titel,…”
   Maar het is wel een heel ander genre.

   Deze site Muziekweb. nl is volgens mij de site voor het vinden van nieuwe CD’s of DVD’s

   Mijn vrouw is gek op tennis en gun haar echt alles.
   Maar als de tv niet aanstaat, dan luisteren naar muziek en als de installatie (bijna) natuur getrouw weergeeft, dan stoort het nooit 🙂

   Een prettig weekend gewenst en veel luister plezier.

 2. De doelgroep voordit soort muziekweergevers is volgens mij niet de hifi liefhebber, maar meer de groep mensen die gezellig een muziekje wil horen…….Vraag me in alle ernst af of je het verschil tussen high res streamen en streamen op cd kwaliteit of zelfs 320 kb kunt horen over dit soort speakers. Blind test?

  Muzikale groet…

  1. Beste Molenaar, wanneer iemand geen 2e hands spullen accepteert en de financiën maken duurdere apparatuur onmogelijk.

   Dan is het een knappe prestatie van de fabrikant om voor dit bedrag deze kwaliteit te bieden.

   De vergelijking tussen de geluidsweergave bij genoemde soorten bronmateriaal, is verre van de bedoeling van deze review.

   Met vriendelijke groet en luister plezier gewenst,
   Ferdy

Geef een antwoord