web analytics

Video Review Sonos One VS Harman Citation One

Het is een premiere! Jawel… niet van Sonos of Harman, maar van Sean Schuurman. Hij staat voor het eerst voor de Alpha Camera. Gelukkig in zijn comfort zone: smart speakers. We – Sean – zetten de Sonos One tegenover de Harman Citation One. 

Sonos is zo’n beetje dé benchmark in de multiroom audio industrie. Als we kijken naar de rest van de markt, dan hebben ze – inclusief Bluesound – nagenoeg de Sonos line-up gekopieerd. Her en der zijn er natuurlijk wel verschillen. Maar veel fabrikanten hebben een paar multiroom all-in-one speakers, een ‘bridge’ een bridge met amp en wellicht een soundbar met sub.

Om eens te kijken hoe het zit met de instappers, hebben we een Sonos One tegenover een Harman Citation One gezet. Hoe verhouden deze speakers zich tot elkaar? Hoe klinken ze? Hoe zijn ze gebouwd? En welke diensten worden ondersteund? Sean legt het allemaal uit.

Video Review Sonos VS Harman

Gerelateerde berichten

Elac Discovery - Roon Server

Review Elac Discovery DS-S101-G

We hebben de Elac Discovery al eerder besproken in een video-item. De review heeft wat langer op zich laten wachten door een verhuizing. Maar die is nu klaar. En dat betekent dat we weer vol gas kunnen gaan geven! En zie hier: de review van de Elac discovery: een zeer interessante en betaalbare ‘Roon-server’.

1 reactie

Geef een reactie