web analytics

Video Review Sonos One VS Harman Citation One

Het is een premiere! Jawel… niet van Sonos of Harman, maar van Sean Schuurman. Hij staat voor het eerst voor de Alpha Camera. Gelukkig in zijn comfort zone: smart speakers. We – Sean – zetten de Sonos One tegenover de Harman Citation One. 

Sonos is zo’n beetje dé benchmark in de multiroom audio industrie. Als we kijken naar de rest van de markt, dan hebben ze – inclusief Bluesound – nagenoeg de Sonos line-up gekopieerd. Her en der zijn er natuurlijk wel verschillen. Maar veel fabrikanten hebben een paar multiroom all-in-one speakers, een ‘bridge’ een bridge met amp en wellicht een soundbar met sub.

Om eens te kijken hoe het zit met de instappers, hebben we een Sonos One tegenover een Harman Citation One gezet. Hoe verhouden deze speakers zich tot elkaar? Hoe klinken ze? Hoe zijn ze gebouwd? En welke diensten worden ondersteund? Sean legt het allemaal uit.

Video Review Sonos VS Harman

Gerelateerde berichten

Review Teufel Stereo L actieve streaming speaker

Actief is de toekomst. Of beter: actief is the way to go… En dat zien meer en meer fabrikanten. Waaronder natuurlijk Teufel. Al kennen we de Stereo L ook als de Raumfeld Stereo L die we een tijd terug hebben gereviewd. Er zijn echter wat wijzigingen die we graag willen doornemen met u. Dus zonder […]

Teufel Radio 3sixty

Teufel Radio 3sixty fm dab bluetooth netwerk radio

Vroeger, toen FM nog hét medium was om muziek gratis te beluisteren, stond er in elke keuken wel een soort van tafelradio. Inmiddels is deze uit menig keuken verdreven door een bluetooth-radiootje. Lekker makkelijk: smartphone verbinden en Spotify erop. Klaar. Maar het kan ook anders. Wat als er nu een apparaatje bestaat, vrij compact, fm, […]

1 reactie

Geef een reactie