web analytics

Video NAD M10 all-in-one

Een tijdje terug heeft NAD de M10 aangekondigd: een compacte all-in-one binnen de welbekende Master Series. Deze M10 is wezenlijk anders dan de M32 en wel op meerdere fronten. Denk aan de aanwezigheid van Dirac, een hdmi ARC koppeling en prijs; de M10 kost 3000 euro. De M32 minimaal 4500 euro. Wat dacht NAD dan bij het ontwerpen van M10? Wie hadden ze als klant voor ogen? Wij brainstormen even op video…

De NAD M10 heeft ons enorm aan het denken gezet. En hij komt op een mooi moment binnen bij ons. We zijn namelijk op moment van schrijven bezig met het schrijven en opnemen van de serie “hoe stelt u een nieuw hifisysteem samen”. Daar pakken we natuurlijk ook all-in-one en multiroom systemen in mee.

De NAD M10 is écht een product voor de nieuwe generatie. Wellicht is er nog één stap verder: actieve oplossingen. Denk aan de DALI Calisto. Of de Dynaudio Xeo-serie. Of richting high-end: Grimm LS1 en de Kii Three. Maar de M10 is wel op meerdere vlakken wat handiger voor de consument. Denk aan de aanwezigheid van een ingebouwde streamer, Dirac én hdmi… dat maakt hem ongelooflijk veelzijdig.

We hebben de klank nog niet beoordeeld. Dat komt in de volledige review. In deze video een eerste blik op het product én een brainstorm-sessie over waar wij denken dat de markt naar toe beweegt.

Video NAD M10 all-in-one

Gerelateerde berichten

Meridian 251 Powered Zone Controller

Review Meridian 251 Powered Zone Controller

Op het moment dat we de Meridian 251 uit de doos haalden, was de eerste gedachte: “Wat gaan we hiermee doen?”. Geen normale luidsprekeraansluitingen, geen afstandsbediening, geen regelaars op de voorkant, zelfs geen ingangskeuzetoetsen en een fysiek formaat waar je als rechtgeaarde audiofiel lacherig tegenaan kijkt. Het heeft een paar dagen geduurd voordat we het […]

Geef een reactie