web analytics

Video NAD M10 all-in-one

Een tijdje terug heeft NAD de M10 aangekondigd: een compacte all-in-one binnen de welbekende Master Series. Deze M10 is wezenlijk anders dan de M32 en wel op meerdere fronten. Denk aan de aanwezigheid van Dirac, een hdmi ARC koppeling en prijs; de M10 kost 3000 euro. De M32 minimaal 4500 euro. Wat dacht NAD dan bij het ontwerpen van M10? Wie hadden ze als klant voor ogen? Wij brainstormen even op video…

De NAD M10 heeft ons enorm aan het denken gezet. En hij komt op een mooi moment binnen bij ons. We zijn namelijk op moment van schrijven bezig met het schrijven en opnemen van de serie “hoe stelt u een nieuw hifisysteem samen”. Daar pakken we natuurlijk ook all-in-one en multiroom systemen in mee.

De NAD M10 is écht een product voor de nieuwe generatie. Wellicht is er nog één stap verder: actieve oplossingen. Denk aan de DALI Calisto. Of de Dynaudio Xeo-serie. Of richting high-end: Grimm LS1 en de Kii Three. Maar de M10 is wel op meerdere vlakken wat handiger voor de consument. Denk aan de aanwezigheid van een ingebouwde streamer, Dirac én hdmi… dat maakt hem ongelooflijk veelzijdig.

We hebben de klank nog niet beoordeeld. Dat komt in de volledige review. In deze video een eerste blik op het product én een brainstorm-sessie over waar wij denken dat de markt naar toe beweegt.

Video NAD M10 all-in-one

Gerelateerde berichten

nad-c388-hybrid-digital-versterker

Video NAD C388 versterker

We zijn onlangs op de Dutch Dealer Days geweest. Daar werden veel nieuwe producten getoond, waaronder de nieuwe classic-lijn van NAD. Er erg interessante opfrisser van een serie in een belangrijke prijsklasse. Wij bekijken de NAD C388 even op video voor u!

Netgear Nighthawk X10 - R9000

Review Netgear Nighthawk X10 (R9000) router

Een tijd geleden hebben we de Netgear Nighthawk X10 router aangesloten om te bepalen hoe deze presteert. Het is een ultra high-end router met één bijzonder aspect wat we gaan uitlichten: een Plex-server. Want: kan dat eigenlijk wel op een router? Is de processor sterk genoeg om dit toch wel zware pakket goed te draaien?

Geef een reactie