web analytics

Video montage Bassocontinuo audiorack

Voordelen

 • Prachtig gemaakt
 • Schappelijk geprijsd
 • Uitbreidbaar

Nadelen

 • Prijs loopt snel op...
 • Prijs: € 400

  Bouwkwaliteit
  Inzetbaarheid
  Montage
  Prijs
  MOON 390 en 330A

  Wie een set gaat samenstellen zal ongetwijfeld op een punt komen dat het ergens moet gaan staan. Want op de grond… tsja: dat is zo onhandig. Kortom: er moet een meubel komen. Wie met grotere spullen en wat dikkere kabels werkt, zal snel merken dat een dicht meubel wat onhandig werkt. Voor de ‘audionerds’ – zoals wij – is dan een open rek ideaal. En er zijn zéér fraaie modellen te krijgen. Denk aan die van Bassocontinuo. Wij zetten hem op camera in elkaar voor u. 

  Het monteren van audio-meubels / audio-rekjes kan op twee manieren: moeilijk of gemakkelijk. Gelukkig is het rek dat wij van Bassocontinuo hebben – de Classic-serie, Lyra 2..0 XL4 en Cymbalon 2.0 – van het tweede soort. Het is ongelooflijk eenvoudig te monteren. Alles werkt zonder gereedschap en is een kwestie van schroeven. U zult dat direct zien op de video waar we een compleet 5-level systeem opbouwen. De totale tijd die wij nodig hadden – inclusief uitpakken – is een uur.

  Video montage Bassocontinuo audio rek

  Gerelateerde berichten

  KEF Egg

  Review KEF Egg luidspreker

  Het Britse KEF heeft al een tijd de zogenaamde Egg in het assortiment. Een schattig luidsprekertje met de vorm van… een ei. Nu is de vorm niet geheel onbekend, want KEF heeft de kekke vorm eerder toegepast in een surround-set (KHT3005). Echter is de Egg wel een vrij nieuw product dat niet alleen het hart […]

  Musical Fidelity M1 CLiC

  Preview Musical Fidelity M1 CLiC

  Van Musical Fidelity-importeur Viertron heeft Alpha Audio de M1 CLiC ter review gekregen. De M1 CLiC is een netwerkspeler (digital streamer), uitgebreide DAC en voorversterker tegelijk. Kijken we aan de achterzijde dan zien we aansluitmogelijkheden te over. Voor dit moment alvast een blik onder de kap en natuurlijk de belangrijkste specificaties.

  2 reacties

  Geef een reactie