web analytics

Video installatie HEOS AVR

HEOS AVR

De HEOS AVR is geïntroduceerd op de D&M (Sound United) Dealer Conference deze zomer. We hebben eerder prototypes kunnen zien. En nu hebben we hem op de redactie. Al een tijdje eerlijk gezegd. Maar goed… we komen er nu aan toe. (Excuses Denon). We gaan eens kijken wat het apparaat kan én hoe deze zich laat installeren. Kijkt u mee? 

De HEOS AVR is geen standaard AVR waar u gewoon een paar speakers aan koppelt en een blu-ray speler aan hangt. Nee… de HEOS AVR is meer dan dat. Het is een streamer, receiver, multiroom speler, hub… controller. Zeg het maar. Het is heel veel dus. Maar… als een apparaat heel veel kan, ligt het gevaar van ondoorzichtigheid op de loer. Wij installeren de HEOS voor de camera. Om u te laten zien waar we zoal tegenaan lopen.

We gaan nog niet te veel verklappen, maar we kunnen wel alvast zeggen dat HEOS een paar zaken heel goed doet. En een paar zaken zijn te verbeteren. Zaken die prima in software kunnen worden opgelost en heel wat frustratie kunnen voorkomen.

Video HEOS AVR installatie

 

Specificaties HEOS AVR

Type apparaatAV-receiver, streamer
Aantal kanalen5.1
CodecsDolby, Dolby Digital, Dolby Prologic, TrueHD, DTS, DTS MA
Versterkers50 watt 8Ohm, 100 watt 4Ohm (2 kanaals)
Ingangen4 x hdmi, optisch, coaxiaal, netwerk, analoog
UitgangenHDMI, speakers (5 kanalen), subwoofer
HDMI-versie2.0 (4K)
Afmetingen / gewicht434 x 90 x 277 (bxhxd) 6 Kg
Prijs780 euro

Gerelateerde berichten

Xielierlike Fake Phantom Speaker

Review – Devialet Phantom Gold voor 50 euro

Alles is te koop. En wie een Devialet Phantom Gold voor wil, maar geen 3000 euro heeft, kan er natuurlijk eentje kopen voor 50 euro. Toch? Tuurlijk. In China wel. Wij bestellen een ‘Golden Speaker – High Power’ in China en wachten een maandje… En nog een extra week. Net voor de Kerst valt hij […]

Sonos Sonance in-ceiling

Review Sonos Sonance in-ceiling speakers

Sonos is een welbekende in de wereld van multiroom audio. Maar ook in de wereld van custom install. De spelers beschikken over nagenoeg alle mogelijke koppelingen met smart home systemen. Vandaar dat ze geliefd zijn onder installers. Maar outdoor, in-wall en in-ceiling speakers misten nog. Maar dat is nu opgelost met de Sonos Sonance in-wall […]

Geef een reactie