Video installatie HEOS AVR

HEOS AVR

De HEOS AVR is geïntroduceerd op de D&M (Sound United) Dealer Conference deze zomer. We hebben eerder prototypes kunnen zien. En nu hebben we hem op de redactie. Al een tijdje eerlijk gezegd. Maar goed… we komen er nu aan toe. (Excuses Denon). We gaan eens kijken wat het apparaat kan én hoe deze zich laat installeren. Kijkt u mee? 

De HEOS AVR is geen standaard AVR waar u gewoon een paar speakers aan koppelt en een blu-ray speler aan hangt. Nee… de HEOS AVR is meer dan dat. Het is een streamer, receiver, multiroom speler, hub… controller. Zeg het maar. Het is heel veel dus. Maar… als een apparaat heel veel kan, ligt het gevaar van ondoorzichtigheid op de loer. Wij installeren de HEOS voor de camera. Om u te laten zien waar we zoal tegenaan lopen.

We gaan nog niet te veel verklappen, maar we kunnen wel alvast zeggen dat HEOS een paar zaken heel goed doet. En een paar zaken zijn te verbeteren. Zaken die prima in software kunnen worden opgelost en heel wat frustratie kunnen voorkomen.

Video HEOS AVR installatie

 

Specificaties HEOS AVR

Type apparaatAV-receiver, streamer
Aantal kanalen5.1
CodecsDolby, Dolby Digital, Dolby Prologic, TrueHD, DTS, DTS MA
Versterkers50 watt 8Ohm, 100 watt 4Ohm (2 kanaals)
Ingangen4 x hdmi, optisch, coaxiaal, netwerk, analoog
UitgangenHDMI, speakers (5 kanalen), subwoofer
HDMI-versie2.0 (4K)
Afmetingen / gewicht434 x 90 x 277 (bxhxd) 6 Kg
Prijs780 euro

Gerelateerde berichten

Q Acoustics M3

Review Q acoustics M3 soundbar

Niet zo gek lang geleden, hebben we de Q acoustics M2 soundbase getest. Daar stonden wij al even van te kijken. Hoe is het namelijk mogelijk dat er zoveel kwaliteit en opties in een soundbar zitten, voor een bedrag waar Apple nog geeneens een iPhone voor kan maken? Dus leek het ons logisch om ook […]

Bowers Wilkins 803D3

Video Bowers & Wilkins 803D3

We hebben de nieuwe Bowers & Wilkins 803D3 op bezoek. Dit is één van de modellen die het meest is aangepakt ten opzichte van de tweede generatie 800. We lopen de wijzigingen langs én pakken een stukje geschiedenis mee. 

Marantz PM10 - SA10

Video Marantz 10-series

We bekijken de nieuwe Marantz 10-series die bestaat uit de PM-10 (7999 euro) en de SA-10 (6999 euro). Twee nieuwelingen die boven de 11-series zijn geplaatst. Wij lopen langs de belangrijkste kenmerken van deze zware monsters.

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Review Q acoustics M3 soundbar

Review Q acoustics M3 soundbar