web analytics

Video – Bespreking en unboxing Sonos ARC soundbar

Onlangs heeft Sonos de nieuwe ARC soundbar geïntroduceerd. De ARC – de opvolger van de Playbar – is een Atmos compatible soundbar. Wat het allemaal precies kan en wat het voor connectiviteit biedt, bespreken we in de video. 

De Playbar is ongeveer zes jaar op de markt geweest en is daarmee bijna een dinosaurus in de soundbarmarkt. In zes jaar is er bijzonder veel veranderd als het gaat om hdmi-standaarden, audiocodecs, return-channels (eARC bijvoorbeeld) en bijvoorbeeld HDR. De Playbar komt gewoon anno nu niet meer mee.

Sonos verandert dat met de ARC. Deze heeft alle moderne snufjes wél aan boord. Tevens kan de soundbar zelf al een surroundweergave bieden. Zonder extra achterkanalen of een subwoofer. Handig voor wie geen zin heeft in extra apparatuur.

Wat de Sonos ARC allemaal biedt, kunt u zien in de video. De volledige review volgt zo snel mogelijk.

Bespreking Sonos ARC soundbar

Gerelateerde berichten

Ikbenstil Roundcube

We bespreken regelmatig streamingsystemen hier op Alpha Audio. En daarbij zitten ook alles-in-één systemen met streaming mogelijkheden. Echter, geen van deze systemen kan écht alles. Ikbenstil heeft een nieuwe lijn in zijn productgamma opgenomen: de Roundcube. Dit systeem, dat bestaat uit een pc, versterker en opslag, kan écht alles. Wij gaan eens bekijken en beluisteren […]

Bowers Wilkins CM10

Review Bowers & Wilkins CM10 luidspreker

Bowers heeft met de CM10 de CM-lijn (cinema-lijn) aan de bovenkant aangevuld. De CM10 is niet heel veel groter dan de ‘9’, maar is met 550 euro extra per luidspreker wel een héél stuk duurder. Kan deze nieuwe jongen het prijsverschil waarmaken? 

2 reacties

  1. Als muziekliefhebber die af en toe een filmpje bekijkt heb ik niet zoveel met Sonos. Maar mijn huidige 5.1 set stoor ik me ook mateloos aan. Naar deze ARC ben in wel geïnteresseerd. Jammer dat er geen subwoofer buiten Sonos op is aan te sluiten.

Geef een reactie