web analytics

Teufel Radio 3sixty fm dab bluetooth netwerk radio

Prijs: € 279

Teufel Radio 3sixty

Conclusie

Het is een bijzonder grappig apparaatje dat Teufel hier neerzet. De Radio 3sixty speelt écht alles. Van FM tot DAB, UPnP en Spotify. Dus zowel 'ouderwets' FM tot online streaming. Dat maakt de doelgroep breed. Tel daar een nette prijs op en we hebben een interessante all-in-one voor de werkkamer of bijvoorbeeld keuken.

Voor wie?

Inhoud

Teufel Radio 3sixty

Wie kan er nu blij worden van deze moderne variant van de tafelradio? Nou: iedereen wel gokken we. Als u iets degelijks zoekt voor in de keuken of werkkamer, dan zult u blij verrast zijn van de mogelijkheden en weergave van de Radio 3sixty. Wij waren in ieder geval gecharmeerd van deze creatie van de online Duitsers. Het ding werkt gewoon goed, speelt alles en klinkt ook nog lekker. Wat wilt u nog meer?

Soort product All-in-one radio
Inputs FM, DAB, Wifi (UPnP en Spotify Connect), Aux, Bluetooth, USB
Units 2 x breedband, 1 x woofer
Principe 2-weg
Frequentiebereik 55 Hz – 20 kHz
Vermogen 30 watt
Afmetingen / gewicht 16 x 28 x 17,5 cm (DxBxH), 2,5 Kg
Prijs 279 euro

Gerelateerde berichten

AYON NW-T SIGMA

Review Ayon Sigma en NW-T DSD

Voor wie? InhoudDe trouwe Alpha-Audio lezer zal weten dat wij gecharmeerd zijn van Zwitserse audio. Dat er in buurland Oostenrijk ook interessante merken bestaan weten we wel, alleen hebben we er nog niet veel kunnen testen. We zijn dan ook blij dat we van het Oostenrijkse AYON een netwerk-transport (streaming bridge) en DAC kunnen beluisteren. […]

Teufel Mute

Review Teufel Mute hoofdtelefoon

Voor wie? InhoudZouden de duivelse Duitsers van Teufel ons weer verrassen? We zijn nog aan het bijkomen van de indruk die de Ultima 40 Active vloerstaanders achterlieten als we weer een klein doosje uit Berlijn binnen krijgen. De Teufel MUTE. een over-ear hoofdtelefoon met noise cancelling en een prijskaartje van 170 euro. Voor nog eens […]

1 reactie

  1. Mensen die hierin geïnteresseerd zijn zouden de Audisse Shirudo eens uit moeten proberen; die doet dit ook allemaal en dan met een ingebouwde accu. 2×15 watt, maar toch. Het geluid is uitstekend en hij heeft een hoofdtelefoonuitgang. Hij zit in dezelfde prijsklasse.

Geef een reactie