web analytics

Review Yamaha MusicCast Trio

Prijs: € 1199

Afwerking
Bediening
Geluid
Prijs
Yamaha Music Cast

Hi res wandklok

yamaha_isx-80
Strak design! En wederom degelijk geluid. Wel jammer van de baksteen-adapter.

De ISX-80 Restio (€ 449) is vrij uniek in zijn soort. Eerdere uitvoeringen van de Restio hadden een CD-speler aan de bovenkant en konden op een statief worden geplaatst. Deze platte speaker (6,5 cm diep) kan zo aan de muur. En dat ziet er goed uit!

Het ontwerp van de Yamaha ISX-80 Restio doet eerder denken aan een ontwerp van bijvoorbeeld Bang & Olufsen. Of Loewe. Maar Yamaha? Nee… Kortom: de Restio verrast ons door zijn mooie ontwerp.

En het volle geluid! Uit de stereo drivers (8 cm woofers en 3 cm soft dome tweeters) komt een prima weergave met een overtuigend stereobeeld.

Behalve streamen, is het mogelijk om FM radio te spelen, is er een 3,5 mm jack-ingang én kunt u een alarm instellen.

Wat enigszins detoneert is de stroomkabel met behoorlijke adapter (jammer…) die eigenlijk onzichtbaar moet worden weggewerkt in de muur, of door middel van een kabelgootje. Voor de rest een prima apparaat dat qua prijs/kwaliteit de vergelijking met concurrenten ruimschoots doorstaat.

Gerelateerde berichten

Atoll ST200 Signature

Review Atoll ST200 Signature Streamer

Hi res wandklok InhoudToen Belram Hifi ons het voorstel deed om de nieuwe Atoll ST200 Signature streamer te testen waren we erg enthousiast. De kans om een streamer te testen krijgen we namelijk niet elke dag. Of deze streamer net zo goed scoort als de robuuste Atoll IN200 Signature geïntegreerde versterker vertellen wij u graag […]

Multitest Multiroom Audio

Multitest Multiroom Audio

Hi res wandklok InhoudToen een jaar of tien terug Sonos met een compleet nieuw audiosysteem op de markt kwam, keek de hele audiowereld een beetje fronsend: “wat moeten we hier nu mee? Netwerkaansluitingen? Wifi? Streaming audio?” Vervolgens gingen de Sonos-kubusjes als warme broodjes over de toonbank… En nog. Maar ze hebben wel concurrentie gekregen. Wij […]

Geef een reactie