web analytics

Review Yamaha MusicCast Trio

Voordelen

 • Klink goed
 • Installeert gemakkelijk
 • Fijne App
 • Oogt netjes

Nadelen

 • Adapters in de snoeren
 • Prijs: € 1199

  Afwerking
  Bediening
  Geluid
  Prijs
  Yamaha Music Cast

  Hi res wandklok

  yamaha_isx-80
  Strak design! En wederom degelijk geluid. Wel jammer van de baksteen-adapter.

  De ISX-80 Restio (€ 449) is vrij uniek in zijn soort. Eerdere uitvoeringen van de Restio hadden een CD-speler aan de bovenkant en konden op een statief worden geplaatst. Deze platte speaker (6,5 cm diep) kan zo aan de muur. En dat ziet er goed uit!

  Het ontwerp van de Yamaha ISX-80 Restio doet eerder denken aan een ontwerp van bijvoorbeeld Bang & Olufsen. Of Loewe. Maar Yamaha? Nee… Kortom: de Restio verrast ons door zijn mooie ontwerp.

  En het volle geluid! Uit de stereo drivers (8 cm woofers en 3 cm soft dome tweeters) komt een prima weergave met een overtuigend stereobeeld.

  Behalve streamen, is het mogelijk om FM radio te spelen, is er een 3,5 mm jack-ingang én kunt u een alarm instellen.

  Wat enigszins detoneert is de stroomkabel met behoorlijke adapter (jammer…) die eigenlijk onzichtbaar moet worden weggewerkt in de muur, of door middel van een kabelgootje. Voor de rest een prima apparaat dat qua prijs/kwaliteit de vergelijking met concurrenten ruimschoots doorstaat.

  Gerelateerde berichten

  iEAST AudioCast en SoundStream Pro (3)

  Video iEAST AudioCast en SoundStream Pro

  Hi res wandklok Inhoud 1. Inleiding2. Doelgroep-onderzoek3. YSP-1600: sound-projectie4. Hi res wandklok5. WX-030: degelijk monoReactiesWe hebben twee geinige audiostreamers binnen: de iEAST AudioCast en de iEAST SoundStream Pro. De AudioCast is een regelrechte concurrent voor de Google Chromecast Audio. De SoundStream Pro kan wat meer. Post navigationTerug naar: Inleiding

  Teufel Raumfeld Connector ²

  Review Teufel Raumfeld Connector ²

  Hi res wandklok Inhoud 1. Inleiding2. Doelgroep-onderzoek3. YSP-1600: sound-projectie4. Hi res wandklok5. WX-030: degelijk monoReactiesDe markt voor streaming audio wordt steeds breder gedragen en kent een toenemende mate van acceptatie door muziek- en audioliefhebbers. Gelijktijdig denderen de ontwikkelingen op het gebied van apparatuur en het aanbod van muziekdiensten onverminderd voort. Ook fabrikant Teufel heeft inmiddels […]

  Geef een reactie