web analytics

Review Yamaha MusicCast Trio

Prijs: € 1199

Afwerking
Bediening
Geluid
Prijs
Yamaha Music Cast

Hi res wandklok

yamaha_isx-80
Strak design! En wederom degelijk geluid. Wel jammer van de baksteen-adapter.

De ISX-80 Restio (€ 449) is vrij uniek in zijn soort. Eerdere uitvoeringen van de Restio hadden een CD-speler aan de bovenkant en konden op een statief worden geplaatst. Deze platte speaker (6,5 cm diep) kan zo aan de muur. En dat ziet er goed uit!

Het ontwerp van de Yamaha ISX-80 Restio doet eerder denken aan een ontwerp van bijvoorbeeld Bang & Olufsen. Of Loewe. Maar Yamaha? Nee… Kortom: de Restio verrast ons door zijn mooie ontwerp.

En het volle geluid! Uit de stereo drivers (8 cm woofers en 3 cm soft dome tweeters) komt een prima weergave met een overtuigend stereobeeld.

Behalve streamen, is het mogelijk om FM radio te spelen, is er een 3,5 mm jack-ingang én kunt u een alarm instellen.

Wat enigszins detoneert is de stroomkabel met behoorlijke adapter (jammer…) die eigenlijk onzichtbaar moet worden weggewerkt in de muur, of door middel van een kabelgootje. Voor de rest een prima apparaat dat qua prijs/kwaliteit de vergelijking met concurrenten ruimschoots doorstaat.

Gerelateerde berichten

Alpha Top 10 producten 2018

Hi res wandklok InhoudHet einde van het jaar is altijd een tijd van bezinning. Wat hebben we allemaal gedaan? Wat is er goed en minder goed gegaan? En wat zijn nou de pareltjes die we in handen hebben gehad? De écht bijzondere producten die zijn blijven hangen? Wij zetten tien bijzondere producten voor u op […]

Bryston BDP-2

Review Bryston BDP-2 Digital Player

Hi res wandklok InhoudDe Bryston BDP-2 van Bryston is reeds een paar jaar verkrijgbaar en normaliter betekent dit tijd voor een nieuw model. Maar niet bij Bryston. De fabrikant lanceert gewoon een firmware update. Reden genoeg voor Alpha-Audio om de BDP-2 eens goed te reviewen.

Geef een reactie