web analytics

Review Yamaha MusicCast Trio

Prijs: € 1199

Afwerking
Bediening
Geluid
Prijs
Yamaha Music Cast

Hi res wandklok

yamaha_isx-80
Strak design! En wederom degelijk geluid. Wel jammer van de baksteen-adapter.

De ISX-80 Restio (€ 449) is vrij uniek in zijn soort. Eerdere uitvoeringen van de Restio hadden een CD-speler aan de bovenkant en konden op een statief worden geplaatst. Deze platte speaker (6,5 cm diep) kan zo aan de muur. En dat ziet er goed uit!

Het ontwerp van de Yamaha ISX-80 Restio doet eerder denken aan een ontwerp van bijvoorbeeld Bang & Olufsen. Of Loewe. Maar Yamaha? Nee… Kortom: de Restio verrast ons door zijn mooie ontwerp.

En het volle geluid! Uit de stereo drivers (8 cm woofers en 3 cm soft dome tweeters) komt een prima weergave met een overtuigend stereobeeld.

Behalve streamen, is het mogelijk om FM radio te spelen, is er een 3,5 mm jack-ingang én kunt u een alarm instellen.

Wat enigszins detoneert is de stroomkabel met behoorlijke adapter (jammer…) die eigenlijk onzichtbaar moet worden weggewerkt in de muur, of door middel van een kabelgootje. Voor de rest een prima apparaat dat qua prijs/kwaliteit de vergelijking met concurrenten ruimschoots doorstaat.

Gerelateerde berichten

Mytek Brooklyn Bridge

Video Mytek Brooklyn Bridge

Hi res wandklok InhoudWe hebben de Mytek Brooklyn Bridge binnen ter review. De ‘Bridge’ is de versie mét streamer van de Brooklyn (of Brooklyn+). De streamer laat het toe via ROON te streamen vanaf een NAS of natuurlijk Tidal en Qobuz. Dat maakt de Mytek Brooklyn Bridge een interessant apparaat voor wie een compacte, veelzijdige […]

Review La Rosita Alpha New

Hi res wandklok InhoudHet Franse La Rosita heeft – voorzover we kunnen nagaan als enige – iTunes weten om te vormen tot een hoogwaardige muziekspeler. Dat werkt uiteraard alleen met La Rosita apparatuur. We testen het tweede model in de serie, de gloednieuwe La Rosita Alpha-New (editie 2016) streamer-DAC.

Geef een reactie