web analytics

Review Tivoli Art Cube & Orb

Voordelen

 • Warm en rond geluid
 • Aandacht voor design, keus uit verschillende kleuren
 • Goede handleiding op website van Tivoli

Nadelen

 • Draadloze verbinding werkt niet vlekkeloos
 • Functionaliteit van app valt tegen, app lijkt niet af
 • Prijs is aan de hoge kant
  • Prijs: € 199 en 249 euro

   Bouwkwaliteit
   Inzetbaarheid
   App
   Weergave
   Prijs
   2017-02-02 TivoliArtCube&Orb (front) (1024x768)

   Installeren

   Beide apparaten werken op dezelfde manier. Installatie, bediening en selectie van muziek vinden plaats m.b.v. een gratis (Engelstalige) Apple of Android app vanaf een tablet of smartphone. Bediening met een Apple of Windows pc is – helaas – niet mogelijk.

   Op de website van Tivoli staat een uitstekende meertalige handleiding, maar de meegeleverde “snelstart”-handleiding is in beginsel voldoende om de Cube/Orb te installeren en via wifi te koppelen aan uw netwerk.Als u alleen via Bluetooth speelt, kunt u configuratie van wifi achterwege laten.

   De Cube heeft knopjes aan de achterkant, de Orb aan de onderkant. Muziek kan worden gepauzeerd of hervat door kort de bovenkant van de apparaten aan te raken. Volumeregeling kan met de app of met de knopjes aan de achter- of onderkant. Om bij de volumeknopjes te komen moeten de apparaten wel worden opgetild en omgedraaid. Volumeregeling kan beslist handiger, zoals o.a. concurrenten Sonos, Bluesound (NAD) en Heos (Denon) laten zien: gewoon lekker bovenop het apparaat of aan de zijkant.

   Straks meer over de concurrenten. De Cube en Orb zijn nu geïnstalleerd. Let’s play some music.

   Gerelateerde berichten

   Teufel Real Blue NC

   Video Teufel REAL blue NC hoofdtelefoon

   Installeren Inhoud 1. Inleiding2. Uiterlijk Cube en Orb3. Specificaties Orb en Cube4. Installeren5. Klank Tivoli Orb en Cube6. De concurrentieReactiesWe hebben van het Duitse Duiveltje een nieuw model hoofdtelefoon binnen gekregen: de Teufel REAL blue NC. Een model met – jawel – noise cancelling. De REAL blue NC heeft een ingebouwde accu, touch-bediening en de […]

   FIIO X7 en F9 Pro (

   Duo review: FiiO X7 Mark II & FiiO F9 Pro

   Installeren Inhoud 1. Inleiding2. Uiterlijk Cube en Orb3. Specificaties Orb en Cube4. Installeren5. Klank Tivoli Orb en Cube6. De concurrentieReactiesHet was een grijze dinsdag morgen. Buiten was het stil, er waren zelfs geen vogels te horen. Op het kantoor van Alpha hing een mysterieuze sfeer. Er was zojuist een bruin pakketje afgeleverd. Niemand wist waar […]

   Geef een reactie