web analytics

Review Tivoli Art Cube & Orb

Prijs: € 199 en 249 euro

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
App
Weergave
Prijs
2017-02-02 TivoliArtCube&Orb (front) (1024x768)

Installeren

Beide apparaten werken op dezelfde manier. Installatie, bediening en selectie van muziek vinden plaats m.b.v. een gratis (Engelstalige) Apple of Android app vanaf een tablet of smartphone. Bediening met een Apple of Windows pc is – helaas – niet mogelijk.

Op de website van Tivoli staat een uitstekende meertalige handleiding, maar de meegeleverde “snelstart”-handleiding is in beginsel voldoende om de Cube/Orb te installeren en via wifi te koppelen aan uw netwerk.Als u alleen via Bluetooth speelt, kunt u configuratie van wifi achterwege laten.

De Cube heeft knopjes aan de achterkant, de Orb aan de onderkant. Muziek kan worden gepauzeerd of hervat door kort de bovenkant van de apparaten aan te raken. Volumeregeling kan met de app of met de knopjes aan de achter- of onderkant. Om bij de volumeknopjes te komen moeten de apparaten wel worden opgetild en omgedraaid. Volumeregeling kan beslist handiger, zoals o.a. concurrenten Sonos, Bluesound (NAD) en Heos (Denon) laten zien: gewoon lekker bovenop het apparaat of aan de zijkant.

Straks meer over de concurrenten. De Cube en Orb zijn nu geïnstalleerd. Let’s play some music.

Gerelateerde berichten

Master & Dynamic MH40

Review Master & Dynamic MH40

Installeren InhoudPas geleden hebben we de Master & Dynamic MH30 getest. Klankmatig een erg fraaie on-ear, maar op gebied van comfort niet onze favoriet. Nu is het de beurt aan de iets grotere en chiquere Master & Dynamic MH40. Een over-ear hoofdtelefoon, gemaakt van luxe materialen.

Denon AH D9200

Review Denon AH D9200 over-ear hoofdtelefoon

Installeren InhoudOnlangs hoorde uw redacteur dat mensen jonger dan 35 jaar geen idee hebben wat merken als JVC, Denon, Kenwood of Pioneer maken. Laat staan dat ze weten wat Sansui, Aiwa, Nakamichi, Luxman, Stax of Accuphase doen. Deze merken komen alle uit Japan en waren in de hoogtijdagen (de jaren 80 van de vorige eeuw) […]

Geef een reactie