web analytics

Review Tivoli Art Cube & Orb

Voordelen

 • Warm en rond geluid
 • Aandacht voor design, keus uit verschillende kleuren
 • Goede handleiding op website van Tivoli

Nadelen

 • Draadloze verbinding werkt niet vlekkeloos
 • Functionaliteit van app valt tegen, app lijkt niet af
 • Prijs is aan de hoge kant
 • Prijs: € 199 en 249 euro

  Bouwkwaliteit
  Inzetbaarheid
  App
  Weergave
  Prijs
  2017-02-02 TivoliArtCube&Orb (front) (1024x768)

  Specificaties Orb en Cube

  Tivoli geeft, net zoals de meeste concurrenten, geen specificaties over het binnenwerk of de prestaties van de Cube of Orb. We laten de binnenkant voor wat het is. Open maken is een te groot risico in dit geval. We gaan verder: wat kunnen de Cube en Orb en hoe werkt en klinkt het nou eigenlijk?

  Beide apparaten spelen alleen mono, maar twee apparaten uit de Art productlijn kunnen als stereopaar worden geconfigureerd. Net al bijvoorbeeld een Sonos, Heos, Bluesound of Yamaha. En kijken we verder, dan bestaat er ook een mogelijkheid om groepen te maken.

  Wifi, Bluetooth en aux

  De Cube en Orb krijgen muziek aangeleverd via wifi of Bluetooth of een 3,5mm jackplug. Een ethernetaansluiting (RJ45) is niet aanwezig. Alles gaat draadloos (behalve muziek die via de 3,5mm jackplug binnen zou komen). De Tivoli app ondersteunt Spotify en Tidal en biedt via TuneIn ook een grote hoeveelheid internetradiostations. Tijd om de Cube en de Orb te installeren en de proef op de som te nemen.

  Gerelateerde berichten

  Teufel Aureol Real

  Review Teufel Aureol Real

  Specificaties Orb en Cube Inhoud 1. Inleiding2. Uiterlijk Cube en Orb3. Specificaties Orb en Cube4. Installeren5. Klank Tivoli Orb en Cube6. De concurrentieReactiesHoofdtelefoons zijn bijna populairder dan smartphones. Tenminste: zo lijkt het. Iedere fabrikant heeft wel een paar modellen in het productgamma. En als grote luidsprekerfabrikant, kan Teufel niet ontbreken. Wij testen de nieuwe Aureol […]

  Teufel Mute

  Review Teufel Mute hoofdtelefoon

  Specificaties Orb en Cube Inhoud 1. Inleiding2. Uiterlijk Cube en Orb3. Specificaties Orb en Cube4. Installeren5. Klank Tivoli Orb en Cube6. De concurrentieReactiesZouden de duivelse Duitsers van Teufel ons weer verrassen? We zijn nog aan het bijkomen van de indruk die de Ultima 40 Active vloerstaanders achterlieten als we weer een klein doosje uit Berlijn […]

  Geef een reactie