web analytics

Review Tivoli Art Cube & Orb

Prijs: € 199 en 249 euro

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
App
Weergave
Prijs
2017-02-02 TivoliArtCube&Orb (front) (1024x768)

Specificaties Orb en Cube

Tivoli geeft, net zoals de meeste concurrenten, geen specificaties over het binnenwerk of de prestaties van de Cube of Orb. We laten de binnenkant voor wat het is. Open maken is een te groot risico in dit geval. We gaan verder: wat kunnen de Cube en Orb en hoe werkt en klinkt het nou eigenlijk?

Beide apparaten spelen alleen mono, maar twee apparaten uit de Art productlijn kunnen als stereopaar worden geconfigureerd. Net al bijvoorbeeld een Sonos, Heos, Bluesound of Yamaha. En kijken we verder, dan bestaat er ook een mogelijkheid om groepen te maken.

Wifi, Bluetooth en aux

De Cube en Orb krijgen muziek aangeleverd via wifi of Bluetooth of een 3,5mm jackplug. Een ethernetaansluiting (RJ45) is niet aanwezig. Alles gaat draadloos (behalve muziek die via de 3,5mm jackplug binnen zou komen). De Tivoli app ondersteunt Spotify en Tidal en biedt via TuneIn ook een grote hoeveelheid internetradiostations. Tijd om de Cube en de Orb te installeren en de proef op de som te nemen.

Gerelateerde berichten

Final Audio Design Pandora Hope VI (2)

Review Final Audio Pandora Hope VI

Specificaties Orb en Cube InhoudEr is altijd baas boven baas. Dacht u dat u met een hoofdtelefoon van ?400 de man was? Think again. Niet alleen heeft Sennheiser modellen van meer dan ?1000, Final Audio – nog niet echt bekend in Nederland – gaat ver boven de ?1000. Wij testen de Pandora Hope VI. Een […]

iWalk Sound Angle

Review iWALK Sound Angle

Specificaties Orb en Cube InhoudTijdens de vorige iWalk-review werd ‘ie al aangekondigd: de iWalk Sound Angle (SPS001). Het functionele recept is net als bij de reeds besproken Mini (SPS003) hetzelfde, namelijk een portable bluetooth speaker die voorzien is van een accu en ingebouwde microfoon voor handsfree bellen. De uiterlijke verschillen zijn echter fors.

Geef een reactie