web analytics

Review Tivoli Art Cube & Orb

Voordelen

 • Warm en rond geluid
 • Aandacht voor design, keus uit verschillende kleuren
 • Goede handleiding op website van Tivoli

Nadelen

 • Draadloze verbinding werkt niet vlekkeloos
 • Functionaliteit van app valt tegen, app lijkt niet af
 • Prijs is aan de hoge kant
 • Prijs: € 199 en 249 euro

  Bouwkwaliteit
  Inzetbaarheid
  App
  Weergave
  Prijs
  2017-02-02 TivoliArtCube&Orb (front) (1024x768)

  Uiterlijk Cube en Orb

  De Cube heeft de vorm van een kubus, kost € 199,00 en is bedoeld om neer te zetten. De Orb is rond, kost € 249,00 en kan worden neergezet op het meegeleverde steuntje, maar hij kan ook aan de muur worden gehangen.

  De behuizingen zijn van hout en de voorkant van de Cube en Orb zijn afgewerkt met doek van het Deense merk Gabriel. De koper heeft de keus uit een zwarte behuizing met zwart doek, een witte behuizing met grijs doek en een walnoothouten behuizing met grijs doek.

  Beide apparaten hebben ruimte voor een optionele accu. Dat wil echter niet zeggen dat u deze Tivoli mee kan nemen naar het strand of een meertje (of andere natte plek). Tivoli heeft het niet voor niets over een elegante muziekoplossing in en rond het huis. Pas echter op met de badkamer.

  Gerelateerde berichten

  Audioquest NightOwl

  Review Audioquest Nighthawk en NightOwl Carbon

  Uiterlijk Cube en Orb Inhoud 1. Inleiding2. Uiterlijk Cube en Orb3. Specificaties Orb en Cube4. Installeren5. Klank Tivoli Orb en Cube6. De concurrentieReactiesAudioquest kennen we vooral van de kabels. En wellicht van de jitterbug. Maar dat ze ook hoofdtelefoons en inmiddels een aardige serie power-producten maken, zal niet iedereen weten. Wij testen de Nighthawk en […]

  Neve Fidelice

  Review Rupert Neve Designs Fidelice Precision DAC

  Uiterlijk Cube en Orb Inhoud 1. Inleiding2. Uiterlijk Cube en Orb3. Specificaties Orb en Cube4. Installeren5. Klank Tivoli Orb en Cube6. De concurrentieReactiesRupert Neve is een icoon uit de studiowereld die zijn handtekening heeft gezet op mengtafels die in ’s-werelds beste studio’s staan. Neve’s producten waren tot voor kort uitsluitend voor de professionele markt bestemd. […]

  Geef een reactie