web analytics

Review Tivoli Art Cube & Orb

Prijs: € 199 en 249 euro

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
App
Weergave
Prijs
2017-02-02 TivoliArtCube&Orb (front) (1024x768)

Uiterlijk Cube en Orb

De Cube heeft de vorm van een kubus, kost € 199,00 en is bedoeld om neer te zetten. De Orb is rond, kost € 249,00 en kan worden neergezet op het meegeleverde steuntje, maar hij kan ook aan de muur worden gehangen.

De behuizingen zijn van hout en de voorkant van de Cube en Orb zijn afgewerkt met doek van het Deense merk Gabriel. De koper heeft de keus uit een zwarte behuizing met zwart doek, een witte behuizing met grijs doek en een walnoothouten behuizing met grijs doek.

Beide apparaten hebben ruimte voor een optionele accu. Dat wil echter niet zeggen dat u deze Tivoli mee kan nemen naar het strand of een meertje (of andere natte plek). Tivoli heeft het niet voor niets over een elegante muziekoplossing in en rond het huis. Pas echter op met de badkamer.

Gerelateerde berichten

Magnus Audio MA-400

Review Magnus Audio MA-400 eindversterker

Uiterlijk Cube en Orb InhoudHet kloppend hard van de set… tenminste: als je het technisch bekijkt. De eindversterker moet immers de luidsprekers aansturen. En in dat opzicht is het een bijzonder belangrijk element. Waar de voorversterker terrein verliest door dacs met volumeregeling, is de eindversterker nog altijd een cruciale schakel. We testen de Magnus Audio […]

Meridian Explorer-2

Review Meridian Explorer-2 converter

Uiterlijk Cube en Orb InhoudMeridian is onder bekende hifi-liefhebbers een grote speler op gebied van optische spelers, converters en processors. Het Britse merk heeft al bijzonder veel ‘iconische’ modellen in de markt gezet. Reden genoeg om het merk te blijven volgen. We beluisteren en bekijken vandaag de Explorer-2 usb-dac. Een klein, zilveren dacje van ? […]

Geef een reactie