web analytics

Review Teufel Ultima 20 Kombo

Prijs: € 399

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Teufel Ultima 20 Kombo

Metingen

Onze metingen laten zien dat de Ultima 20 niet geheel lineair speelt. het is geen baswonder. Dichter bij de muur geeft dan iets versterking. Ook zien we een klein dipje bij 2 kHz. Wellicht bewust getuned.

Vervorming is voor een speaker in deze klasse redelijk onder controle. Al is het maar krap aan onder de 1% vanaf zo’n 60 Hz. Dat is niet gek, maar het midden en hoog is wel wat onrustig in de vervormingsmeting. Maar nogmaals: in deze klasse… zeker niet gek.

Gerelateerde berichten

Sprout by PS Audio

Review Sprout (By PS Audio)

Metingen InhoudSoms kom je als reviewer van die spullen tegen die je wereld een beetje op zijn kop zetten. Soms is het een groot apparaat… maar soms ook maar een klein kastje. In dit geval gaat het om de Sprout. Een product dat door de ‘familie’ McGowan (PS Audio) ontwikkeld is. 

Sfeerbeeld luidsprekertest Alpha Audio

Multitest high-end luidsprekers

Metingen InhoudHet is zover! We zijn er doorheen! Zeven high-end vloerstaande luidsprekers in de klasse van ongeveer 9000 euro per paar. Bowers & Wilkins, DALI, Focal, KEF, Monitor Audio, NEAT en Sonus Faber. Grote merken met mooie modellen in deze klasse. Wij hebben ze beluisterd op maar liefst drie versterkers én hebben alles doorgemeten. Let the Games […]

2 reacties

Geef een reactie