web analytics

Review Teufel Ultima 20 Kombo

Prijs: € 399

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Teufel Ultima 20 Kombo

Set-up en klank

Inhoud

De installatie van de Teufel Ultima 20 Kombo is eenvoudig. U stopt de stekker van de receiver in het stopcontact, draait de luidsprekerkabels in de terminal vast en koppelt deze weer aan de luidsprekers. De speakers zouden we plaatsen op statieven. Op een boekenplank is de kans op resonanties erg groot.

Tenslotte kunt u de bluetooth-dongle achterin de receiver duwen om deze te activeren.

Bediening

De bediening is eenvoudig. Inputs wisselen, volume regelen en afspelen starten en stoppen gaat allemaal met toegewijde knoppen. Zowel op het apparaat als op de afstandsbediening. Kind kan de was doen.

Spelen

We hebben de set even goed warm – en in laten spelen. Dat is wel nodig. Zeker met nieuwe luidsprekers. Het ruwe randje gaat er vanaf. Ook in dit geval.

Nu zal deze set nooit de Award voor verfijning gaan winnen. Maar feit is: voor 399 (of 899 in geval van de vloerstaande set) is het zeker niet verkeerd. Wij hebben zowel cd als bluetooth gebruikt. En eerlijk: beide klinkt gewoon prima. Pakt het je bij de strot? Nee. Speelt het gewoon goed? Ja…

Wie graag op party-niveau speelt: dat raden we af. De set slibt op hogere niveaus wel dicht namelijk. Wij horen compressie in zowel de luidspreker als de versterker.

Gerelateerde berichten

Jamo R909

Set-up en klank InhoudIk stap met bloedende oren de luisterruimte uit. De afgelopen drie uur heb ik noodgedwongen met gebarentaal mezelf uitgedrukt. En die gebaren bestonden slechts uit het simuleren van een volumeknop en totale verbazing.

Roksan Darius S1 Monitor

Review Roksan Darius S1

Set-up en klank InhoudRoksan… Made in London… Dat klinkt gek. Roksan klinkt eerder als een Skandinavisch merk. En het ontwerp oogt ook niet echt Brits. Toch is Roksan zo Brits als het maar zijn kan. En ze zijn er heel trots op. We testen de oerbritse Roksan Darius S1 monitor. 

2 reacties

Geef een reactie