web analytics

Review Teufel Ultima 20 Kombo

Voordelen

 • Complete set
 • Oogt netjes
 • Bluetooth

Nadelen

 • Geen digitale ingangen
 • Mag iets verfijnder
  • Prijs: € 399

   Bouwkwaliteit
   Inzetbaarheid
   Weergave
   Prijs
   Teufel Ultima 20 Kombo

   Inleiding

   Inhoud

   Een compleet, spelend systeem met een paar tweeweg monitor-speakers, cd-speler, tuner, bluetooth en nog de nodige ingangen voor… 399 euro. Dat kan toch niets zijn? Wij gaan het bekijken. Tijd voor de Teufel Ultima 20 Kombo-set. 

   U zoekt iets simpels. En iets betaalbaars. De set moet te koppelen zijn met uw telefoon en een paar bronnen. Denk aan de tv of een eenvoudige streamer.

   Er is natuurlijk veel keuze als u gaat zoeken. Denk aan de Marantz Melody Media-serie. Een erg leuk, degelijk apparaat. Maar niet heel goedkoop als u ook nog luidsprekers en kabel moet aanschaffen. Wel zit daar al een streamer in.

   Zoekt u echter écht iets goedkoops, dan is wellicht de Teufel Ultima 20 Kombo iets. U krijgt een cd-receiver met een paar luidsprekers. U kunt met de bluetooth-dongle (meegeleverd) snel en eenvoudig naar de receiver ‘streamen’, met AptX als uw telefoon het ondersteunt. Dat is geen cd-kwaliteit, maar het komt een eind in de richting.

   Wilt u digitale bronnen koppelen, dan gaat dat helaas niet: er zijn alleen analoge ingangen. Maar goed: voor 399 euro klagen we niet (echt).

   Gerelateerde berichten

   Q acoustics 3030i

   Review Q Acoustics 3030i monitor luidspreker

   Inleiding Inhoud 1. Inleiding2. Set-up en klank3. Metingen4. Voor wie?ReactiesEen tijdje geleden hebben we de Q Acoustics 3050i vloerstaander getest, een fijne kennismaking met het jonge Britse Q Acoustics. Toen we hoorden dat er een nieuwe monitor aan de 3000 serie werd toegevoegd vroegen we onmiddellijk een testexemplaar aan. En zo staat er momenteel een […]

   Quadraspire Qplus Advanced

   Review Quadraspire QPlus Advanced

   Inleiding Inhoud 1. Inleiding2. Set-up en klank3. Metingen4. Voor wie?ReactiesOei… een review van ‘voetjes’. Of Supports zoals Quadraspire ze noemt. Nu zijn we recentelijk nog in de fabriek geweest van deze Britten. En daar hebben we gezien hoe serieus ze te werk gaan. Indrukwekkend. We hebben toen ook een setje QPlus Advanced meegekregen. Onder het […]

   2 reacties

   Geef een reactie