web analytics

Review Teufel Ultima 20 Kombo

Voordelen

 • Complete set
 • Oogt netjes
 • Bluetooth

Nadelen

 • Geen digitale ingangen
 • Mag iets verfijnder
 • Prijs: € 399

  Bouwkwaliteit
  Inzetbaarheid
  Weergave
  Prijs
  Teufel Ultima 20 Kombo

  Inleiding

  Inhoud

  Een compleet, spelend systeem met een paar tweeweg monitor-speakers, cd-speler, tuner, bluetooth en nog de nodige ingangen voor… 399 euro. Dat kan toch niets zijn? Wij gaan het bekijken. Tijd voor de Teufel Ultima 20 Kombo-set. 

  U zoekt iets simpels. En iets betaalbaars. De set moet te koppelen zijn met uw telefoon en een paar bronnen. Denk aan de tv of een eenvoudige streamer.

  Er is natuurlijk veel keuze als u gaat zoeken. Denk aan de Marantz Melody Media-serie. Een erg leuk, degelijk apparaat. Maar niet heel goedkoop als u ook nog luidsprekers en kabel moet aanschaffen. Wel zit daar al een streamer in.

  Zoekt u echter écht iets goedkoops, dan is wellicht de Teufel Ultima 20 Kombo iets. U krijgt een cd-receiver met een paar luidsprekers. U kunt met de bluetooth-dongle (meegeleverd) snel en eenvoudig naar de receiver ‘streamen’, met AptX als uw telefoon het ondersteunt. Dat is geen cd-kwaliteit, maar het komt een eind in de richting.

  Wilt u digitale bronnen koppelen, dan gaat dat helaas niet: er zijn alleen analoge ingangen. Maar goed: voor 399 euro klagen we niet (echt).

  Gerelateerde berichten

  Roksan Darius S1 Monitor

  Review Roksan Darius S1

  Inleiding InhoudRoksan… Made in London… Dat klinkt gek. Roksan klinkt eerder als een Skandinavisch merk. En het ontwerp oogt ook niet echt Brits. Toch is Roksan zo Brits als het maar zijn kan. En ze zijn er heel trots op. We testen de oerbritse Roksan Darius S1 monitor. 

  Edifier S880BD

  Video Edifier S880DB desktop luidspreker

  Inleiding InhoudWe zitten allemaal lang achter de pc. Soms met de laptop op schoot, soms aan een bureau. Niet alleen om te tikken, maar veelal ook om media te consumeren; video, muziek… etc. Waarom dan niet een paar fatsoenlijke speakers eraan hangen? Wij bekijken de Edifier S880DB desktop-set. Met een ingebouwde dac (inclusief USB) en […]

  2 reacties

  Geef een reactie