web analytics

Review Teufel Ultima 20 Kombo

Voordelen

 • Complete set
 • Oogt netjes
 • Bluetooth

Nadelen

 • Geen digitale ingangen
 • Mag iets verfijnder
 • Prijs: € 399

  Bouwkwaliteit
  Inzetbaarheid
  Weergave
  Prijs
  Teufel Ultima 20 Kombo

  Inleiding

  Inhoud

  Een compleet, spelend systeem met een paar tweeweg monitor-speakers, cd-speler, tuner, bluetooth en nog de nodige ingangen voor… 399 euro. Dat kan toch niets zijn? Wij gaan het bekijken. Tijd voor de Teufel Ultima 20 Kombo-set. 

  U zoekt iets simpels. En iets betaalbaars. De set moet te koppelen zijn met uw telefoon en een paar bronnen. Denk aan de tv of een eenvoudige streamer.

  Er is natuurlijk veel keuze als u gaat zoeken. Denk aan de Marantz Melody Media-serie. Een erg leuk, degelijk apparaat. Maar niet heel goedkoop als u ook nog luidsprekers en kabel moet aanschaffen. Wel zit daar al een streamer in.

  Zoekt u echter écht iets goedkoops, dan is wellicht de Teufel Ultima 20 Kombo iets. U krijgt een cd-receiver met een paar luidsprekers. U kunt met de bluetooth-dongle (meegeleverd) snel en eenvoudig naar de receiver ‘streamen’, met AptX als uw telefoon het ondersteunt. Dat is geen cd-kwaliteit, maar het komt een eind in de richting.

  Wilt u digitale bronnen koppelen, dan gaat dat helaas niet: er zijn alleen analoge ingangen. Maar goed: voor 399 euro klagen we niet (echt).

  Gerelateerde berichten

  Audio Physic Classic 5

  Review Audio Physic Classic 5 luidspreker

  Inleiding InhoudMooie spullen. Wie houdt er niet van. Een prachtige lamp, een leuk schilderij of een tof stoeltje. We omringen ons graag met mooie voorwerpen maar tot voor kort vloekten onze hifi-spullen serieus met ons interieur. De laatste jaren hebben audiofabrikanten echter meer aandacht voor het uiterlijk van hun producten. Denk aan de kleurrijke Focal […]

  Review: Bryston 4B3 – De Nieuwe Referentie

  Inleiding InhoudNadat we eerder dit jaar van Mafico de geheel venieuwde Bryston 3B3 ter test ontvingen, ontvangen we nu ook de iconische Bryston 4B3 uit de Cubed serie. Volgens de importeur klinken beide telgen vrijwel gelijk, maar wij weten dat een iconische status niet wordt verworven op gelijkwaardigheid. Hier moet meer aan de hand zijn. […]

  2 reacties

  Geef een reactie