web analytics

Review Teufel Stereo L actieve streaming speaker

Prijs: € 1799

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs

Conclusie

Wie een totaaloplossing zoekt en degelijk geluid wenst, zal toch eens moeten ruiken aan de Teufel Stereo L. Deze oplossing biedt nagenoeg alles: wifi, ethernet, analoog in en bluetooth. De app werkt prima en de weergave is gewoon goed voor een product van 1800 euro. Keurig in balans, net stereobeeld... heel ... Duits zullen we maar zeggen.

Enige punt van échte kritiek is het gemis van een digitale input. Dat is anno nu toch wel een must naar onze mening. Maar goed; dat is onze mening.

Specificaties Teufel Stereo L

Inhoud

Soort luidspreker Powered, actief, basreflex
Units Coaxiaal midden / hoog, 3 kevlar woofers
Bereik 38 – 22.000 Hz
Totaal vermogen 280 watt. Class D
Netwerk Kabel en wifi (b/g/n/ac)
Aansluitingen Netwerk, bluetooth, analoog cinch, usb
App Ja, iOS en Android
Prijs 1800 euro

Gerelateerde berichten

NAD C338

Review NAD C338 versterker

Specificaties Teufel Stereo L InhoudNAD staat met name bekend om betaalbare spullen die bovengemiddeld goed presteren. Denk aan de befaamde 3020. Of – naar onze mening – de M2. En zo zijn er vast nog meer voorbeelden te verzinnen. Wij pakken nu de bijzonder betaalbare NAD C338 en zetten hem in het rek. Hoe goed […]

Google Play Music

Review Google Play Music

Specificaties Teufel Stereo L InhoudOnlangs heeft Sonos aangekondigd dat het Google’s Play Music ondersteunt. Een mooie stap die laat zien dat Sonos externe diensten zeer serieus blijft nemen. Dit was voor ons ook reden genoeg om de dienst eens goed te bekijken. 

Geef een reactie