web analytics

Review Teufel Stereo L actieve streaming speaker

Prijs: € 1799

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs

Metingen teufel Stereo L

Inhoud

Natuurlijk meten we de Teufel Stereo L ook even door. We zien een behoorlijk nette respons die vrij diep begint – rond de 50 Hz op stoom – en pas richting de 20.000 Hz wat afloopt. De roll off zien we vaker.

Vervorming is vrij laag. Bij 100 Hz duikt hij onder de 1% en blijft daar. Tussen de 3000 en 4000 Hz gaat hij even omhoog. Dat zal een crossover-punt voor de tweeter zijn. Impulsgedrag is voor een product in deze klasse netjes. We zien al met al geen gekke dingen.

 

Gerelateerde berichten

Pink Faun Noise Isolator

Review Pink Faun LAN Noise Isolator

Metingen teufel Stereo L InhoudStreaming is relatief nieuw in ons wereldje van muziekreproductie. Tenminste: in de huidige vorm, want internetradio bestaat op zich ook al een paar decennia natuurlijk. Echter: streaming vanaf diensten of een NAS bestaat pas net tien jaar en is nu zo’n vijf jaar gemeengoed. En dat is niets als je het […]

Esoteric N05

Review Esoteric N-05 streamer – DAC

Metingen teufel Stereo L InhoudEsoteric… een magisch merk onder de hifi-liefhebbers. Laten we eerlijk zijn: veelal onbereikbaar… Maar dat maakt het nog meer begerenswaardig. Als we dan ook zo’n mooi stuk elektronica binnenkrijgen, zijn de redactieleden er als de kippen bij… We hebben de ‘instapper’ op bezoek: de Esoteric N-05 streamer. 

Geef een reactie