web analytics

Review Teufel Stereo L actieve streaming speaker

Prijs: € 1799

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs

De App

De App is niet heel veel anders dan de Raumfeld App. Wij hebben de Android-versie gebruikt en die is vrij overzichtelijk en op onze Nexus 7 100% stabiel. Ook werkt het allemaal vrij vlot. Eén nerdy-dingetje is eruit gehaald: de wav-form van het nummer. Jammer: wij vonden het wel geinig.

De app navigeert u in eerste instantie door de set-up en biedt u daarna een tutorial om direct bekend te raken met de mogelijkheden. Navigeren gaat echter zo eenvoudig dat niet heel veel mensen een tutorial nodig zullen hebben. Een gekke quirk is de draaitoets voor volume. Het is natuurlijk ook mogelijk met de schuifbalk het volume aan te passen.

Gerelateerde berichten

Pink Faun

Streaming volgens Pink Faun: I2S!

De App InhoudVIDEO – We zijn er op X-Fi al tegenaan gelopen: de nieuwe streamingoplossing van Pink Faun. Geen usb… geen spdif, maar I2S via een insteekkaart met hdmi-aansluitingen. Leuk bedacht! Maar dan moet je wel een complete serie hebben met producten. Dus pc, dacs en natuurlijk kabels. En dat is er. Wij nemen een […]

Synology DS216+

Review Synology DS216+

De App InhoudSynology is zonder enige twijfel één van de meest populaire merken op gebied van NAS. In iets meer dan tien jaar hebben ze de ‘personal cloud’-markt voor zich gewonnen. Een prestatie van formaat. Wij bekijken de nieuwe Synology DS216+: een NAS met ruimte voor twee schijven en een lekker rappe processor.

Geef een reactie