web analytics

Review Teufel Real Pure over-ear hoofdtelefoon

Prijs: € 119

Bouwkwaliteit
Comfort
Weergave
Prijs
Teufel Real Pure

Conclusie

Teufel zet met de Real Pure een prima over-ear hoofdtelefoon in de markt. De weergave is prettig en eigenlijk - zonder NC - beter dan de Real Blue NC. Er is meer balans en transparantie naar onze mening. Dus tenzij u écht draadloos en noise cancelling wilt, is de Pure een beter keuze. Sowieso is deze instapper wel goed bevallen.

Voor wie?

Inhoud

Teufel Real Pure

Voor wie is deze Teufel nu? Simpel: voor de forenzer (of reizende muziekliefhebber) die voor een redelijk bedrag iets degelijks zoekt. De Real Pure is wellicht niet de meest comfortabele hoofdtelefoon die we kennen; het is wel een model dat voor 119 euro een degelijke prestatie levert. Gevalletje: geen fratsen… gewoon muziek. Daar houden we wel van.

 

Gerelateerde berichten

meze-99-classic-gold

Review Meze 99 Classics Gold

Voor wie? InhoudHoofdtelefoons worden steeds meer een stijlobject waarmee u zich onderscheidt van uw soortgenoten. Een headset, op uw oren of nonchalant om uw nek gedrapeerd, is mede bepalend voor uw imago.Hoe komt u dan over met ons testobject: de Meze 99 Classics Gold?

Trust Duga 3

User Review Urban Revolt Duga headset

Voor wie? InhoudTrust verwacht je als leverancier met zijn producten niet snel in onze reviews. Wij kennen ze toch voornamelijk van budget producten voor bij de PC. Tegenwoordig ligt de nadruk bij Trust op Digital Lifestyle Accessoires. Een van de merknamen die gevoerd wordt is Urban Revolt. Hiervan kregen wij de ?Duga? in handen.

Geef een reactie