web analytics

Review Teufel One S streaming speaker

Prijs: € 250

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Teufel One S

One stream

Nadat we de One S een paar dagen hebben laten inspelen, gaan we eens luisteren. Dat doen we zoals de One S is bedoeld; op tafel terwijl we aan het werk zijn, in de keuken tijdens het koken.

In onze badkamer hebt u in de eerste plaats niets te zoeken en ook overigens zijn wij van mening dat muziek in de badkamer slechts zou moeten bestaan uit de muzikale inspiratie die u tijdens het douchen opdoet en die u al zingend met de rest van het huis deelt.

De Teufel/Raumfeld-app kennen we al van eerdere reviews. Het installeren van de Teufel One S, het koppelen aan ons netwerk en het afspelen van muziek gaat vlekkeloos. Onze NAS wordt herkend en via de app spelen we wat tracks af. U kunt met de meest gebruikte streamingdiensten werken zoals Spotify, Tidal en Napster. Schakelen tussen bronnen kan via de app of met een van de knoppen aan de bovenkant van het apparaat. Sluit u via de aux-kabel een muziekspeler aan, dan kiest de One S automatisch deze bron ook al speelt u vanaf iets anders.

Bij het afspelen van Spotify (via onze Oppo RS11 smartphone) ervaren we iets merkwaardigs. Meestal kunnen we binnen deze app ook het volume van de streamer bedienen. Maar in dit geval moesten we via de Teufel/Raumfeld app het volume regelen; dit was de mastervolumeregelaar. Niet handig om zo te moeten schakelen tussen apps. En als we de Teufel-app hadden geopend, zagen we daarin niet de track die we via Spotify Connect afspeelden. Vreemd.

Gerelateerde berichten

Netgear 626X

Video Netgear ReadyNAS 626X

One stream InhoudEen NAS is een NAS, toch? Nee… zeker niet. Net als bij computers zitten er grote verschillen in NAS. Niet alleen op gebied van uiterlijk, maar ook op gebied van software én hardware. De ene NAS is alleen geschikt voor het opslaan van wat foto’s. De ander kan met gemak tien gebruikers tegelijk […]

Atoll ST200 Signature

Review Atoll ST200 Signature Streamer

One stream InhoudToen Belram Hifi ons het voorstel deed om de nieuwe Atoll ST200 Signature streamer te testen waren we erg enthousiast. De kans om een streamer te testen krijgen we namelijk niet elke dag. Of deze streamer net zo goed scoort als de robuuste Atoll IN200 Signature geïntegreerde versterker vertellen wij u graag in […]

Geef een reactie