web analytics

Review Teufel One M streaming speaker

Prijs: € 499

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Teufel One M

Conclusie

De Teufel One M 'wireless' streaming speaker is een prima stuk hardware met een fijne klank en in feite alle koppelingen en services die iemand nodig heeft. Het is mogelijk vanaf een NAS te streamen, spotify, Tidal, Soundcloud... internetradio... zeg het maar. De app is stabiel en naar onze mening overzichtelijk genoeg, maar kan wel beter. 

Afrondend

Inhoud

Wie een multiroom systeem zoekt voor een redelijk prijs, maar met een goede kwaliteit, zal toch eens bij Teufel moeten kijken. Wij zijn al langer gecharmeerd van de Raumfeld-serie, wat nu dus Teufel is geworden. De Stereo M, Stereo L en One M zijn serieus fijne producten met een goede klank. Sonos-killers? Nou… op klank en aansluitmogelijkheden wel ja… Nu nog de App!

Gerelateerde berichten

Libratone Live lampje

Review Libratone Live

Afrondend InhoudAlles in één luidsprekersystemen zijn er al aardig wat. Denk aan de Bose Sound dock, Bose SoundLink of bijvoorbeeld de Sonos S5 of Play:3. Allemaal handige luidsprekers en sommige klinken ook nog goed. Libratone gooit een zwaargewicht in de stijd met de Live. Een Airplay speaker met aux-in.

Paradigm PW AMP

Review Paradigm PW Amp

Afrondend InhoudNu nog met een nieuw multiroom audiosysteem komen, vereist lef. En enorm veel doorzettingsvermogen. Want feit is: gebruikers die nu op zoek zijn, zullen niet zomaar voor iets nieuws gaan kiezen. Die kiezen voor veilig, vertrouwd en stabiel. Toch is soms een beetje lef wel leuk… Wij testen de Paradigm PW Amp. Een nieuw […]

Geef een reactie