web analytics

Review Teufel Cinebar Lux

Voordelen

 • Aansluitingen
 • Afstandsbediening

Nadelen

 • Niet muzikaal
 • Beperkte app
 • Sub nooodzakelijk
 • Prijs: € 799

  Bouwkwaliteit
  Inzetbaarheid
  Weergave
  Prijs
  Teufel Cinebar Lux (raumfeld)

  Cinema

  Inhoud

  Teufel Cinebar Lux (stranger things)

  Maar Teufel noemt De Teufel Cinebar Lux waarschijnlijk niet voor niks Cinebar, zou hij dan bij films beter presteren?

  Zijn prestaties op gebied van cinema vallen erg mee, gezien de eerdere ervaring met muziek. Er gaat niks boven een echte surroundopstelling natuurlijk, maar als u zoekt naar een upgrade van het TV geluid is deze soundbar een prima keuze. Het stereobeeld is breder dan de TV en de dialogen zijn goed verstaanbaar. Maar de subwoofer: Ja, we missen deze wel. Er is geen druk in het laag, geen wapperende broekspijpen of trillend bankstel. Zoekt u dat? Teufel biedt de Cinebar Lux ook aan in een pakket mét subwoofer.

  In combinatie met de draadloze surround luidsprekers koopt u voor een schappelijk bedrag een flinke sprong in de weergave van uw TV-geluid. Ondergetekende is gek op films en series. Een van onze recente favorieten thuis is Stranger Things. Behalve een tof verhaal, hebben de makers niet alleen aan het beeld veel aandacht besteed, ook het geluid is zeer, zeer goed. De surround effecten maken echt indruk. Zo vliegt tijdens de intro het logo over de luisteraar (kijker?) heen.

  Mijn favoriet in deze serie is de allereerste aflevering. Daarin draait de camera door de woonkamer/keuken van een van de hoofdpersonages. De TV staat aan, en het geluid van de TV blijft tijdens het draaien van de camera meebewegen over de luidsprekers. Dat weet de Teufel set best goed weer te geven. We zitten niet echt in de bubble maar gezien zijn prijs is de ervaring prima.

  Geef een reactie