Review Teufel Boomster XL mobiele speaker

Teufel Boomster XL

Conclusie

De Teufel Boomster XL is een lekker stoere, degelijk in elkaar geschroefde mobiele speaker met bluetooth, aux en FM. De afwerking is goed, de accu gaat lang mee en het is ook nog mogelijk een afstandsbediening mee te bestellen. Klankmatig scoort hij positief. Het is niet direct de meest verfijnde sound, maar er zit kracht in en het laag voelt zeker niet overdreven gepompt zoals we vaker horen. Wie de mogelijkheid heeft de Teufel Boomster XL een centimeter of vijf tot tien van de wand te zetten, zal positief verrast worden. Al met al een leuk product voor de mobiele muziekliefhebber.

Afrondend

Goed… wat vinden we van deze XL bluetooth-speaker van Teufel? Nou: al met al zet Teufel een leuk pakketje neer voor de ‘jeugdige liefhebbers’ die onderweg ook wat muziek willen. Het is een stoer ding om te zien, klinkt compleet en biedt alle koppelingen die nodig zijn om muziek onderweg te luisteren. Is het 599 euro waard? Ja… wij vinden van wel als we kijken naar bouwkwaliteit, mogelijkheden en prestaties. Wel zouden we graag een auto-adapter zien en mag de sound in de volgen editie iets verfijnder… klein randje eraf zullen we maar zeggen. Neem de Radio 3sixty als voorbeeld. Overigens klinkt hij een stukje meer in balans als de muur wat helpt: cm of vijf tot tien van de muur is het beste.

Gerelateerde berichten

Video Sennheiser HDVD 800 hoofdtelefoon versterker

We hebben er lang om gevraagd, maar eindelijk is hij dan hier: de Sennheiser HDVD 800 hoofdtelefoonversterker. Of beter gezegd: het manusje van alles van Sennheiser, want de HDVD 800 is ook een dac, voorversterker en natuurlijk hoofdtelefoonversterker. Voordat we de complete review schijven, vertellen we alvast voor de camera wat de HDVD 800 is, […]

AudioQuest NightHawk

Review AudioQuest Nighthawk hoofdtelefoon

We wachten al zo’n anderhalf jaar op de AudioQuest Nighthawk. De eerste echte kennismaking is dit jaar op High End Munchen geweest. Daar speelde de Nighthawk op de stand van STS Digital. Met een Marantz-speler en een Metrum-dac is dat helemaal geen slechte indruk geweest. Maar op een rumoerige beurs kan je natuurlijk niet reviewen. […]

Sony NW-WM1Z

Review Sony NW-WM1Z en MDR-Z1R

Er is personal audio en er is personal audio. Deze set van Sony – de NW-WM1Z en MDR-Z1R – behoort tot de klasse die een handvol kan veroorloven; voor het luttele bedrag van 5500 euro bent u eigenaar. Maar eerlijk is eerlijk: dan hebt u wel wat.

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Review Tivoli Art Cube & Orb

Review Tivoli Art Cube & Orb