web analytics

Review Syntaxx bi-volt voeding

Prijs: € 1250

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Syntaxx dual PSU

Conclusie

Wij hebben de Syntaxx Bi Volt PSU getest. Een model met twee uitgangsvoltages en vier uitgangen. Dat is een bijzonder handig apparaat voor wie een set heeft waar meerdere apparaten - low power - extern te voeden zijn. Denk aan sommige d/a-converter, switches, routers, NUC's, et cetera. Wij vinden het 'one-box' ontwerp erg interessant. Klankmatig is er geen twijfel: de Syntaxx levert. We horen meer detail, meer ruimte, meer muziek.

Hebt u één apparaat te voeden, dan zijn er alternatieven die interessanter kunnen zijn. De Farad Super3 klinkt gewoon net een slag beter naar onze mening. Maar ja: relatief ook duurder (per uitgang) en meerdere doosjes... Op praktisch vlak wint Syntaxx dus.

Voor wie?

Inhoud

Syntaxx dual PSU

Voor wie is zo’n upgrade-voeding – in dit geval de Syntaxx – nu interessant? Nou: iedereen eigenlijk wel. Iedereen met een extern te voeden d/a-converter, streamer, streaming bridge, switch… Het verschil in weergave is écht niet gering. Onze ervaring is dat elk apparaat met een schakelende voeding profijt heeft van een externe, degelijke voeding.

Fijn aan de Syntaxx is dat deze meerdere uitgangen heeft én op maat te bestellen is. Het feit dat alles in één doos zit, scheelt veel kabels en bijbehorende ellende. Hebt u één apparaat te voeden, dan zijn er alternatieven die interessanter zijn. Hebt u er twee of meer, dan liggen de kaarten anders.

Gerelateerde berichten

Test Setup Metrum Ambre

Review Metrum Acoustics Ambre Roon Endpoint

Voor wie? InhoudStreaming begint echt een vaste plek te krijgen in menig hifi en high-end systeem. De reden is de fijne combinatie van toegang tot veel muziek, bedieningsgemak én inmiddels erg goede weergave. Vaste partijen met de betere producten in deze industrie zijn bijvoorbeeld NAD, Auralic, Aurender of Lumin. Wij volgen Metrum Acoustics al een […]

Geef een reactie