web analytics

Review Syntaxx bi-volt voeding

Syntaxx dual PSU

Conclusie

Wij hebben de Syntaxx Bi Volt PSU getest. Een model met twee uitgangsvoltages en vier uitgangen. Dat is een bijzonder handig apparaat voor wie een set heeft waar meerdere apparaten - low power - extern te voeden zijn. Denk aan sommige d/a-converter, switches, routers, NUC's, et cetera. Wij vinden het 'one-box' ontwerp erg interessant. Klankmatig is er geen twijfel: de Syntaxx levert. We horen meer detail, meer ruimte, meer muziek.

Hebt u één apparaat te voeden, dan zijn er alternatieven die interessanter kunnen zijn. De Farad Super3 klinkt gewoon net een slag beter naar onze mening. Maar ja: relatief ook duurder (per uitgang) en meerdere doosjes... Op praktisch vlak wint Syntaxx dus.

Voor wie?

Inhoud

Syntaxx dual PSU

Voor wie is zo’n upgrade-voeding – in dit geval de Syntaxx – nu interessant? Nou: iedereen eigenlijk wel. Iedereen met een extern te voeden d/a-converter, streamer, streaming bridge, switch… Het verschil in weergave is écht niet gering. Onze ervaring is dat elk apparaat met een schakelende voeding profijt heeft van een externe, degelijke voeding.

Fijn aan de Syntaxx is dat deze meerdere uitgangen heeft én op maat te bestellen is. Het feit dat alles in één doos zit, scheelt veel kabels en bijbehorende ellende. Hebt u één apparaat te voeden, dan zijn er alternatieven die interessanter zijn. Hebt u er twee of meer, dan liggen de kaarten anders.

Gerelateerde berichten

Bowers Wilkins 606

Video nieuwe Bowers & Wilkins 606

Voor wie? InhoudDe 600-serie van Bowers & Wilkins moet ‘hifi’-weergave brengen naar de liefhebber van betere audiospullen. De liefhebber die niet van plan is duizenden en duizenden euro’s te investeren. En met prijzen vanaf zo’n 265 euro per stuk zit het met de nieuwe 600-serie op dat vlak wel goed. Maar hoe zit het met de vernieuwingen […]

Hypex nCore 400

Review Hypex nCore 400 bouwpakket

Voor wie? InhoudEindelijk… we kunnen wat schrijven over de klankmatige eigenschappen van de Hypex nCore 400 kit van Hypex. We hebben ze even flink ingespeeld en in meerdere set-ups gebruikt om er wat van te kunnen zeggen. Zoekt u de ‘bouw-review-video’, dan kunt u beter hier kijken.

Geef een reactie