Review Supra Quadrax luidspreker kabel

Voordelen

 • Prachtige verpakking

  Stijl volle kabel

 • Fris en helder geluidsbeeld

Nadelen

 • Geen
  • Supra Quadrax

   Inleiding

   Dat wij gek zijn van zijn van kabels, is ondertussen geen verrassing meer. Na de grote interlink test en daarvoor luidspreker kabel van de rol, valt onze intresse nu op de afgewerkte luidspreker kabel. De importeur Viertron is zo vriendelijk geweest om ons te voorzien van een prachtige luidspreker kabel. De Supra Quadrax!

   Wij hebben ondertussen aardig wat kabels van Supra beluisterd. Wij horen een kenmerk terugkomen in alle kabels. En dat is goed. Heel goed! Want dat betekent dat U verzekerd bent van een stukje kwaliteit. Elke fabrikant heeft of geeft een audioprofiel aan haar kabels mee. Een klankmatig profiel. Dat Supra dit, tot nu toe, consequent weet vast te houden is zeker benoemingswaardig. Wij zijn zeker benieuwd of het ook voor deze kabel opgaat.

   Testen met……

   Bij binnenkomst scheuren wij als kinderen met een suikergehalte hoger dan dat van de eifeltoren, de verpakking van de luidspreker kabel af. In volle glorie en met hoge trots, aanschouwen wij een houten doos. Op deze doos staat een prachtige gouden opdruk. Dit vinden wij prachtig.

   Ja, enerzijds weten wij dat het een stukje marketing is, maar wij voelen ons gewaardeerd als ‘klant’ zijnde.

   Bij het openen van de doos, staan er drie leden van de redactie te staren naar luidspreker kabel. De herkenbare ijzige blauwe kleur, geeft ons een kleine rilling langs de ruggengraat. Het is een prachtige verschijning, de doos en de kabels. Het klopt gewoon helemaal. Zelfs spades en banaanpluggen. Wij hebben overigens de bi-wire versie.

   Vervolgens staan er 3 redacteuren elkaar schaapachtig aan te kijken.

   “Volgens mij hebben we op dit moment geen speaker die Bi-wire aangestuurd kan worden. Euuuuhhhh…..nee, inderdaad.”

   Dus, op zoek naar een geschikte set… Daarover straks meer!

   Gerelateerde berichten

   Yamaha NS-F901

   Review Yamaha NS-F901 luidspreker

   Wie aan Yamaha denkt, krijgt niet direct visioenen van vloerstaande luidsprekers. Wel van mooie piano’s, vleugels, versterkers en natuurlijk de racemotoren. Maar luidsprekers? Nee… Toch fabriceren ze die al jaren. Wij testen de Yamaha NS-F901 vloerstaander. Een zware, maar niet al te grote jongen.

   Kemp Hi-Power Cord

   Kemp Electronics is een nederlands Hifi-kabelbedrijf dat zich met name bezig houdt met het vebeteren van uw stroomvoorziening. Hun filosofie is duidelijk en simpel: ‘Elke audio/ videoinstallatie valt of staat met de kwalitiet van het lichtnet.’ Duidelijke taal van deze hollanders die zich in onze hoofdstad Amsterdam hebben gevestigd.

   Xavian XN360

   Wie niet bekend is met het Tsjechische merk Xavian hoeft zich niet te schamen. Het is geen groot merk in Nederland. Echter, om het nu te negeren, zou zonde zijn. De Tsjechische luidsprekerfabrikant heeft kwaliteit in een hoog vaandel staan. Hoe staat het met de crème de la crème van dit merk? De Xavian XN360.

   6 reacties

   1. De Quadrax klinkt erg goed, mid en hoog top. Het laag pakt (in mijn set, met mijn oren) helaas wollig en te dominant uit. Ik hoop dat jullie de nieuwe XL Annorum nog aan de tand gaan voelen, deze ligt tussen de Quadrax en Sword in, waarbij -naar verluid- juist het laag strakker wordt. Ben heel benieuwd.

   2. Beste Jaap,
    Bedankt voor je reactie op de richtingsvraag beter. deSupra Quadrax. Op de Supr PLY 3.4/S staan er pijltjes op met leesrichting mee. op de Supra Sword staan helaas geen pijltjes dus de leesrichting va de bedrukking ook wel het beste zijn.en hoogstwaarschijnlijk ookvoor de Quadrax. Hoewel de leesrichting niet een vaste vuistregel is, weet ik uit ervaring.
    Groeten,
    Rob

   3. Beste Jaap,
    Kun je mij zeggen of de Quadrax, qua constructie, richting gevoelig zijn en wat si eventueel de juiste richting?
    Alvast bedankt voor je reactie.

    Groeten,
    Rob

   4. Zeer tof om te lezen want ik heb deze kabel een kleine 2 maanden geleden aangeschaft.
    Ik ben er Supra tevreden over, mooi afgewerkt, betaalbaar en alles wat er te koop is bij Supra is zeer ovezichtelijk en duidelijk.
    De interlinks en de stekkerdoos staan dan ook hoog op mijn wensen lijstje.

   Geef een reactie

   Ga verder met deze blogpost:

   Video review Akiko Audio Minelli power conditioner

   Video review Akiko Audio Minelli power conditioner