web analytics

Review Sony UBP-X800 UHD speler

Voordelen

 • Zeer betaalbaar
 • Uitstekend beeld
 • Veel apps

Nadelen

 • Bouwkwaliteit kan beter
 • Geen gapless streams
 • (Nog) weinig 4K titels
 • Prijs: € 350

  Bouwkwaliteit
  Inzetbaarheid
  Weergave-beeld
  Prijs
  Weergave-audio
  Sony UBP-X800

  Conclusie

  Sony zet een keurige speler neer met de UBP-X800. De speler biedt veel online mogelijkheden, is gemakkelijk in gebruik en is met 4K en alle surround formats (Atmos, DTS:X) helemaal bij de tijd.

  De beeldkwaliteit is zonder meer keurig. Audio is voor de prijs prima. Maar wie een speler zoekt die beide geweldig doet, moet wel wat meer gaan uitgeven. Dat is overigens geen kritiek naar Sony die voor 350 euro een erg compleet en prima presterend product neerzet.

  Specificaties Sony UBP-X800

  Inhoud

  Soort speler 4K, UHD blu-ray speler / streamer
  Optische discs Blu-ray, 4K blu-ray, DVD, DVD Audio, SACD, CD, CD-r, dvd-r.
  Video formats Nagenoeg alles…
  Audio formats Nagenoeg alles
  Foto formats Jpg, bmp, gif, mpo, mpf 3D, PNG
  Surround formats DTS, DTS:X, Dolby Atmos, Dolby Digital, TrueHD
  Netwerk Wifi (dual band), bekabeld
  Afmetingen 430 x 50 x 265 mm / 3,8 Kg
  Prijs 350 euro

   

  Gerelateerde berichten

  Classe Sigma SSP en AMP2

  Review Classé Sigma SSP en AMP2

  Specificaties Sony UBP-X800 Inhoud 1. Inleiding2. Navigeren3. Luisteren en kijken4. Voor wie?5. Specificaties Sony UBP-X800ReactiesClassé is geen onbekende in de audiowereld. De Canadezen maken al tijden apparatuur in het hogere segment. In 2014 heeft het bedrijf de Sigma-lijn in de markt gezet. Een serie, gericht op surround, voor de ietwat prijsbewustere liefhebber. Wij kijken naar […]

  sotm-tx-usbexp

  Review SOtM tX-USBexp usb-kaart

  Specificaties Sony UBP-X800 Inhoud 1. Inleiding2. Navigeren3. Luisteren en kijken4. Voor wie?5. Specificaties Sony UBP-X800ReactiesWie serieus aan de slag is geweest, of serieus in de materie van pc’s en htpc zit, zal waarschijnlijk wel van het merk SOtM hebben gehoord. Deze Koreaanse fabrikant fabriceert met name usb-dacs en pc-accessoires voor htpc’s. Denk dus aan een […]

  17 reacties

  1. Dat spul speelt behoorlijk lekker, de Sonos naast de M50 zal verdwijnen denk ik, Cover-art is te zien op tv bij afspelen van een cd, helaas nog niet bij muziek vanaf Nas niettegenstaande de cover.jpg in de folder staat + getagd in de nummers, beetje vreemd is het niet.

      1. Zal zoeken worden, op I-pad is de cover art wel aanwezig, mijne samsung smart tv doet het niet, raar, als ik afspeel met de tv vanaf Nas toont hij wel de cover art.
       Ga vandaag of morgen eens wat googlen. Alvast bedankt voor de hulp Jaap

      1. Inmiddels al thuis en app op ipad, alleen jammer dat die pecies op de Nas alleen de map ‘Music’ ziet, misschien een instelling op de Nas, ik heb namelijk een map ‘mp3’ die ik wilde benaderen en afspelen met die Sony, mooi toestel trouwens.

  Geef een reactie