web analytics

Review Sony UBP-X800 UHD speler

Prijs: € 350

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave-beeld
Prijs
Weergave-audio
Sony UBP-X800

Conclusie

Sony zet een keurige speler neer met de UBP-X800. De speler biedt veel online mogelijkheden, is gemakkelijk in gebruik en is met 4K en alle surround formats (Atmos, DTS:X) helemaal bij de tijd.

De beeldkwaliteit is zonder meer keurig. Audio is voor de prijs prima. Maar wie een speler zoekt die beide geweldig doet, moet wel wat meer gaan uitgeven. Dat is overigens geen kritiek naar Sony die voor 350 euro een erg compleet en prima presterend product neerzet.

Specificaties Sony UBP-X800

Inhoud

Soort speler 4K, UHD blu-ray speler / streamer
Optische discs Blu-ray, 4K blu-ray, DVD, DVD Audio, SACD, CD, CD-r, dvd-r.
Video formats Nagenoeg alles…
Audio formats Nagenoeg alles
Foto formats Jpg, bmp, gif, mpo, mpf 3D, PNG
Surround formats DTS, DTS:X, Dolby Atmos, Dolby Digital, TrueHD
Netwerk Wifi (dual band), bekabeld
Afmetingen 430 x 50 x 265 mm / 3,8 Kg
Prijs 350 euro

 

Gerelateerde berichten

Raumfeld Soundbar

Review Raumfeld Soundbar

Specificaties Sony UBP-X800 InhoudWe kennen de producten van Teufel en Raumfeld. Betaalbare Duitse degelijkheid. Een beetje de Volkswagen van de hifi industrie. Als je dan een soundbar lanceert en verkondigt dat je film en muziekgenot hebt gecombineerd in één product, dan staan wij te springen om dat te testen. Dat kan toch nooit?? De Raumfeld […]

Classé Sigma

Video Classé Sigma Series

Specificaties Sony UBP-X800 InhoudHet Canadese Classé is geen onbekende in de markt van hoge segment hifi. In zekere zin kan het zelfs wel high-end worden genoemd, want de Delta-series is zeker geen koopje. Wij bekijken in de video de nieuwere Sigma-series: de Classé Sigma SSP en Sigma AMP2. 

17 reacties

 1. Dat spul speelt behoorlijk lekker, de Sonos naast de M50 zal verdwijnen denk ik, Cover-art is te zien op tv bij afspelen van een cd, helaas nog niet bij muziek vanaf Nas niettegenstaande de cover.jpg in de folder staat + getagd in de nummers, beetje vreemd is het niet.

     1. Zal zoeken worden, op I-pad is de cover art wel aanwezig, mijne samsung smart tv doet het niet, raar, als ik afspeel met de tv vanaf Nas toont hij wel de cover art.
      Ga vandaag of morgen eens wat googlen. Alvast bedankt voor de hulp Jaap

     1. Inmiddels al thuis en app op ipad, alleen jammer dat die pecies op de Nas alleen de map ‘Music’ ziet, misschien een instelling op de Nas, ik heb namelijk een map ‘mp3’ die ik wilde benaderen en afspelen met die Sony, mooi toestel trouwens.

Geef een reactie