web analytics

Review Sonos AMP

Sonos AMP

Conclusie

De nieuwe Sonos Amp is een prachtig stukje design. Gepaard met de techniek en innovatie die wij van Sonos gewend zijn, staat er een prachtig stukje Hifi.

Het is van belang de juiste speakers op de Sonos Amp aan te sluiten. Complexe of zware speakers zijn geen succes. Een gangbare, gulden middenweg is de sweet spot. Het geluidsbeeld dat de Sonos Amp neerzet is Hifi waardig. Ook de inzet voor media is goed, zeker met de achter kanalen voor surround.

De Sonos Amp zou compleet zijn met ondersteuning voor High Res muziek.

Eindoordeel

De nieuwe Sonos Amp maakt Hifi beschikbaar voor een grote groep mensen. Mensen die zich wel tot Hifi aangetrokken voelen, maar wel de eenvoud van Sonos willen.

Het zelf gaan uitzoeken van speakers kan een avontuur zijn en zorgen voor een nieuwe dimensie in uw favoriete muziek. Of juist bij de tv. Maak er een entertainment set van. Sonos zet met de nieuwe Amp een stap in de juiste richting. De richting van de Hifi markt.

Wij zien Sonos graag meer van dit soort goede producten maken. Want juist Sonos is een merk dat blijft innoveren. Combineer met een goede speaker, zoals de nieuwe B&W 606 en de Sonos Amp zet een waardig Hifi geluidsbeeld neer. Graag wel zo snel mogleijk ondersteuning voor High Res muziek. Dat zou de Sonos echt Hifi maken.

Video Sonos AMP

Gerelateerde berichten

Teufel Raumfeld Connector ²

Review Teufel Raumfeld Connector ²

Eindoordeel InhoudDe markt voor streaming audio wordt steeds breder gedragen en kent een toenemende mate van acceptatie door muziek- en audioliefhebbers. Gelijktijdig denderen de ontwikkelingen op het gebied van apparatuur en het aanbod van muziekdiensten onverminderd voort. Ook fabrikant Teufel heeft inmiddels een aardige lijn met streaming producten, varierend van (actieve) WLAN speakers tot en […]

Sonos S5

Eindoordeel InhoudSonos heeft inmiddels een erg gedegen reputatie opgebouwd als het gaat om streaming audio systemen. Het merk dat in California gevestigd is en zijn design gebaseerd heeft op een opwarmplaat ? dit is geen grap ? heeft nu een ?stand alone? luidspreker gemaakt: de S5. Ideaal voor de slaapkamer, keuken, of bijvoorbeeld studiekamer.

Geef een reactie