web analytics

Review Sonos AMP

Prijs: € 699

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Sonos AMP

Conclusie

De nieuwe Sonos Amp is een prachtig stukje design. Gepaard met de techniek en innovatie die wij van Sonos gewend zijn, staat er een prachtig stukje Hifi.

Het is van belang de juiste speakers op de Sonos Amp aan te sluiten. Complexe of zware speakers zijn geen succes. Een gangbare, gulden middenweg is de sweet spot. Het geluidsbeeld dat de Sonos Amp neerzet is Hifi waardig. Ook de inzet voor media is goed, zeker met de achter kanalen voor surround.

De Sonos Amp zou compleet zijn met ondersteuning voor High Res muziek.

Eindoordeel

De nieuwe Sonos Amp maakt Hifi beschikbaar voor een grote groep mensen. Mensen die zich wel tot Hifi aangetrokken voelen, maar wel de eenvoud van Sonos willen.

Het zelf gaan uitzoeken van speakers kan een avontuur zijn en zorgen voor een nieuwe dimensie in uw favoriete muziek. Of juist bij de tv. Maak er een entertainment set van. Sonos zet met de nieuwe Amp een stap in de juiste richting. De richting van de Hifi markt.

Wij zien Sonos graag meer van dit soort goede producten maken. Want juist Sonos is een merk dat blijft innoveren. Combineer met een goede speaker, zoals de nieuwe B&W 606 en de Sonos Amp zet een waardig Hifi geluidsbeeld neer. Graag wel zo snel mogleijk ondersteuning voor High Res muziek. Dat zou de Sonos echt Hifi maken.

Video Sonos AMP

Gerelateerde berichten

HEOS AVR

Video installatie HEOS AVR

Eindoordeel InhoudDe HEOS AVR is geïntroduceerd op de D&M (Sound United) Dealer Conference deze zomer. We hebben eerder prototypes kunnen zien. En nu hebben we hem op de redactie. Al een tijdje eerlijk gezegd. Maar goed… we komen er nu aan toe. (Excuses Denon). We gaan eens kijken wat het apparaat kan én hoe deze zich […]

Review Sony HAP ES Z1 High Resolution Audio Player

Eindoordeel InhoudSony?s ES-serie is altijd het vlaggeschip van de Sony-collectie. Legendarisch was de ES 9000-serie uit ca. 1998. Loodzware, uit de kluiten gewassen apparaten in goudkleur (pardon, champagne) die nu nog steeds indruk maken. Wij testen nu de nieuwe Sony HAP ES Z1 High Res speler.

Geef een reactie