web analytics

Review Sonos AMP

Prijs: € 699

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Sonos AMP

Voor wie?

Q bij de set

Dit lijkt misschien een gekke vraag, maar het is de moeite waard om te beantwoorden (of een poging te doen). De Sonos doelgroep is niet dezelfde doelgroep als de mensen in de Hifi doelgroep. Sonos gebruikers willen een makkelijk product dat goed klinkt. Geen poespas, het moet gewoon werken. Daarnaast moet het er ook gelikt uitzien. Stijlvol en design zijn hier sleutelwoorden. Deze doelgroep vindt het heerlijk om gewoon muziek of radio aan te hebben. Wij zien hier wel overeenkomsten met Apple.

De Hifi doelgroep wil zelf in controle zijn. Zelf een versterker uitzoeken, zelf speakers en ook nog fine tunen met de juiste speaker kabel. De NAD C338 is echt zo een versterker voor Hifi liefhebbers en heeft de zelfde prijs als de Sonos Amp. De NAD biedt zelfs de streaming mogelijkheden.

De Sonos Amp richt zich dus qua product op de hifi doelgroep. Wij denken namelijk dat er in de Sonos doelgroep ook een groepje mensen zit, die wel de vrijheid wilt hebben om zelf een speaker te kiezen. Die neigen naar Hifi en wellicht de eenvoud van het Sonos ecosysteem en de bediening geweldig vinden. Wij denken dat Sonos met de nieuwe Amp een goede voet tussen de deur kan krijgen in de hifimarkt. Dat heeft met een paar dingen te maken. De Sonos Amp kan ingezet worden voor muziek, maar ook film. De ondersteuning in het ecosysteem en de aansturing van de Sonance speaker die er aankomen. En niet te vergeten: Sonos heeft ook de ondersteuning voor domotica verder uitgebreid. Dus integratie in een slim huis.

Gerelateerde berichten

Paradigm PW AMP

Review Paradigm PW Amp

Voor wie? InhoudNu nog met een nieuw multiroom audiosysteem komen, vereist lef. En enorm veel doorzettingsvermogen. Want feit is: gebruikers die nu op zoek zijn, zullen niet zomaar voor iets nieuws gaan kiezen. Die kiezen voor veilig, vertrouwd en stabiel. Toch is soms een beetje lef wel leuk… Wij testen de Paradigm PW Amp. Een […]

OPPO UDP 203

Review OPPO UDP-203 blu-ray speler

Voor wie? InhoudOPPO begint een warm plekje te krijgen in de audio-harten van Alpha Audio. De reden: goede spullen voor een redelijk bedrag. Dat geldt zowel voor de dacs, als mobiele spelers, hoofdtelefoons en natuurlijk: de blu-ray spelers. Al biedt de laatste categorie inmiddels veel meer dan het spelen van optische schijfjes. We testen de […]

Geef een reactie