web analytics

Review Simply Audio Cadenza

Voordelen

 • Kwalitatief goede materialen
 • Mooi laag
 • Ruimtelijk en transparant
 • Try before you buy programma

Nadelen

 • Mogelijke kabelkluwen
 • Prijs: € 389

  Bouwkwaliteit
  Klankbalans
  Geluidsbeeld
  Prijs
  Simply Audio Cadenza

  Conclusie

  Wij hebben de Simply Audio Cadenza ervaren als een hele prettige speakerkabel met (h)eerlijke klankeigenschappen. De Cadenza klinkt zo bekend en voelt zo vertrouwd; het is alsof we een oude vriend na jaren van afwezigheid met een koel pilsje begroeten. Niets wennen. Niets aftasten. Gewoon in alle rust genieten van elkaars gezelschap.

  De kabels van Simply Audio zijn bovendien van Nederlandse origine en kosten geen fortuin. Bij Simply Audio mag je de kabels na aankoop zelfs retourneren wanneer ze niet bevallen. Dit maken we in de hifiwereld niet heel veel mee en zegt ons voldoende over de geleverde kwaliteit. Aanrader!

  Scores en overzicht

  Inhoud

  Voorversterking Bryston BP26 inclusief MPS2 externe voeding
  Eindversterking Bryston 4B Cubed
  Bron(nen) Bryston BDP2 digital Player,
  Marantz CD6000OSE (transport)
  DAC Bryston BDA3
  Interlinks Grimm TPR Balanced
  Luidsprekers Usher Mini Dancer 2 Beryllium Series

  Prijs / Prestaties

  Uiterlijk en bouw 93 uit 100
  Klankbalans 85 uit 100
  Geluidsbeeld 85 uit 100
  Totaalscore 87 uit 100
  Distributie Simply Audio, www.simplyaudio.nl
  Prijs (2x 2 meter) 389 Euro inclusief BTW

  Gerelateerde berichten

  Focal Easya Logo

  Review Focal Easya

  Scores en overzicht Inhoud 1. Inleiding2. Geluidsbeeld en klank3. Scores en overzichtReactiesTwee speakers en een klein doosje… dat is in basis de Focal Easya… Inderdaad zeer ‘easy’ om aan de praat te krijgen. Gewoon een kwestie van stekker erin en spelen. Maar klinkt het ook een beetje?  Terug naar: Inleiding

  Lynx Hilo

  Review Lynx Hilo dac – adc

  Scores en overzicht Inhoud 1. Inleiding2. Geluidsbeeld en klank3. Scores en overzichtReactiesHet komt steeds vaker voor dat consumenten een sprong wagen naar de Pro-audio wereld. En het komt ook steeds vaker voor dat fabrikanten van pro-audio een stap wagen in het consumentensegement. Niet gek: feitelijk streven we allemaal hetzelfde na. Namelijk een neutrale weergave realiseren […]

  4 reacties

    1. Ow. Oké. Blijft toch een gevoelig onderwerp hé die kabels. Maar daarom hoef je toch niet onbeschoft te worden. Waar is dat nu goed voor. Al die negativiteit daar doe ik niet aan mee. Kritisch zijn kan ook op een beleefde manier.

     En even terzijde, nu krijg ik toch wel plots een home-header van alpha audio op mijn ipad zeker. Top. Staat inmiddels al helemaal links bovenaan. Echt een zalige site voor de liefhebber van mooie audio spullen. Ik check hem meermaals per dag. Beetje verslaafd. Ik geef het toe.

     Tot op x-fi?

  Geef een reactie