web analytics

Review Shuttle DH02U bare bone media pc

Prijs: € 829

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Shuttle DH0U2

Conclusie

Het verrast ons elke keer weer hoe goed computers werken in een audio- / video-setup. De Shuttle DH02U is geen uitzondering. De beeldkwaliteit van de GTX1050 is subliem. Audiotechnisch is de standaard Shuttle gewoon goed. Dat is te tweaken met software en betere voedingen. Wij hebben dat niet gedaan voor deze test. Puur om het geheel 'as-is' te testen. Onder aan de streep vinden we deze Shuttle een interessante optie om in te zetten als media-center.

Voor wie?

Inhoud

Shuttle DH0U2

Is de Shuttle DH02U dé mediaplayer die u nodig hebt? Nou… dat ligt eraan. Ja, suf antwoord. We weten het. Maar zo is het wel. Deze Shuttle biedt voor iets meer dan 800 euro een stille en compacte oplossing die vrij gemakkelijk te modificeren is. U bepaalt zelf de opslagcapaciteit (M.2 en SATA) en RAM. De cpu is geen bruut, maar dat is voor media-gebruik ook niet nodig. De GTX1050 is vlot en biedt vier hdmi-uitgangen. Twee zou voldoende zijn, maar liever te veel dan te weinig. Toch?

Wilt u het maximale uit deze Shuttle halen, dan is kennis van computers en software noodzakelijk. Hebt u deze kennis niet, dan raden we deze oplossing af. Hebt u de kennis wel, dan is de Shuttle een interessant speeltje.

Gerelateerde berichten

NAIM ND5 XS2

Review NAIM ND5 XS2

Voor wie? InhoudNAIM gaat al een tijdje mee in de streaming-wereld. We mogen er dus vanuit gaan dat deze Britten het spelletje wel kennen. Als ze dus met een nieuwe speler of serie (zoals Uniti) komen, dan kunnen we bijna niet wachten om een exemplaar in handen te krijgen. Deze keer: de gloednieuwe ND5 XS2. 

Marantz Melody X

Review Marantz Melody X MCR612

Voor wie? InhoudIn 2015 hebben wij de voorganger van de Melody X MCR612 mogen testen. Heel toepasselijk was dit de MCR611. Toen waren wij al erg tevreden over de veelzijdigheid van van de MCR611. Het is natuurlijk leuk om te zien wat Marantz heeft veranderd in de opvolger. Maar misschien nog wel belangrijker… Is het […]

3 reacties

Geef een reactie