web analytics

Review Shuttle DH02U bare bone media pc

Prijs: € 829

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Shuttle DH0U2

Conclusie

Het verrast ons elke keer weer hoe goed computers werken in een audio- / video-setup. De Shuttle DH02U is geen uitzondering. De beeldkwaliteit van de GTX1050 is subliem. Audiotechnisch is de standaard Shuttle gewoon goed. Dat is te tweaken met software en betere voedingen. Wij hebben dat niet gedaan voor deze test. Puur om het geheel 'as-is' te testen. Onder aan de streep vinden we deze Shuttle een interessante optie om in te zetten als media-center.

Voor wie?

Inhoud

Shuttle DH0U2

Is de Shuttle DH02U dé mediaplayer die u nodig hebt? Nou… dat ligt eraan. Ja, suf antwoord. We weten het. Maar zo is het wel. Deze Shuttle biedt voor iets meer dan 800 euro een stille en compacte oplossing die vrij gemakkelijk te modificeren is. U bepaalt zelf de opslagcapaciteit (M.2 en SATA) en RAM. De cpu is geen bruut, maar dat is voor media-gebruik ook niet nodig. De GTX1050 is vlot en biedt vier hdmi-uitgangen. Twee zou voldoende zijn, maar liever te veel dan te weinig. Toch?

Wilt u het maximale uit deze Shuttle halen, dan is kennis van computers en software noodzakelijk. Hebt u deze kennis niet, dan raden we deze oplossing af. Hebt u de kennis wel, dan is de Shuttle een interessant speeltje.

Gerelateerde berichten

Test Setup Metrum Ambre

Review Metrum Acoustics Ambre Roon Endpoint

Voor wie? InhoudStreaming begint echt een vaste plek te krijgen in menig hifi en high-end systeem. De reden is de fijne combinatie van toegang tot veel muziek, bedieningsgemak én inmiddels erg goede weergave. Vaste partijen met de betere producten in deze industrie zijn bijvoorbeeld NAD, Auralic, Aurender of Lumin. Wij volgen Metrum Acoustics al een […]

Sonos Sub detail

Review Sonos Sub

Voor wie? InhoudHij is al een tijdje geleden aangekondigd, maar we mogen er nu pas over schrijven: de Sonos Sub. Oftewel: de subwoofer van Sonos. Uiteraard draadloos… En uiteraard geheel in stijl van Sonos. Een tikkie lifestyle met gelukkig ook een goede scheut hifiwaardige prestaties. 

2 reacties

Geef een reactie