web analytics

Review Q Acoustics M2 Soundbase

Voordelen

 • prijs kwaliteit verhouding
 • gedetailleerd geluidsbeeld
 • formaat

Nadelen

 • geen app
 • geen netwerkpoort
  • Prijs: € 399

   Bouwkwaliteit
   Inzetbaarheid
   Weergave
   Prijs
   Q Acoustics M2 Soundbar

   Inleiding

   Inhoud

   Wij bij Alpha Audio hebben eerder producten van Q acoustics getest. De Q acoustics 3020 bookshelf heeft bij ons een verbazingwekkende indruk achter gelaten. Q acoustics heeft een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Een hele goede! Toen besloot Q acoustics dat ze ook soundbars gingen maken. Het heeft even op zich laten wachten, maar we hebben de soundbase M2 staan. En voor de prijs van 399 euro, is het een zeer interessante deal. Tenminste: als ze hun naam waarmaken. 

   Wij worden altijd vrolijk van mooi ingepakte producten. Denk aan een fullcolour bedrukking en een product dat in zwart satijn is ingewikkeld. Dat geeft de koper vast een speciaal gevoel. Maar als wij advocaat van de duivel spelen, dan zeggen wij heel terecht; “Dat kost extra geld!”

   Nope…

   Dat is precies wat Q Acoustics ook dacht. De doos is een simpele bruine doos met slechts een zwarte bedrukking. Hier betaalt u dus niet voor de verpakking.

   Zo zijn er meer dingen die bij de Q acoustics M2 soundbase de prijs drukken. Vinden wij daar wat van? Ja, eigenlijk wel. Enerzijds doet het de ervaring van een nieuwe aanschaf teniet. Anderzijds, hoe vaak kijken wij als gebruiker naar de doos als we het product eenmaal hebben uitgepakt? 

   De inhoud van de doos houdt deze trend vast. Een eenvoudige kleine afstandsbediening, een hdmi-kabel en tenslotte een netkabel. We vinden ook een snelle start guide waarvan we hopen dat deze in de toekomst gewoon digitaal geleverd wordt. Gewoon een app ofzo. Het is dus heel basic. Op deze manier wordt het prijskaartje al een stukje duidelijker, maar is het geluid dan ook “maar basis”?

   Gerelateerde berichten

   Van Medevoort htpc

   Review Van Medevoort HDHTPC

   Inleiding Inhoud 1. Inleiding2. Onder de motorkap3. Films4. EindoordeelReactiesBij Alpha Audio zijn we redelijk fan van de Home Theatre PC. Een computer, geoptimaliseerd voor audio en video. Of bij sommige versies: puur muziek. Deze apparaten zijn bijzonder flexibel en kunnen – mits goed gebouwd – bijzonder muzikaal te werk gaan en haarscherp beeld weergeven. Van […]

   KEF CI4100 THX

   Review KEF CI4100QL THX in-wall speaker

   Inleiding Inhoud 1. Inleiding2. Onder de motorkap3. Films4. EindoordeelReactiesHet is fascinerend om naar de audiomarkt te kijken. Er zijn grof genomen vier segmenten: traditionele hifi, portable hifi, compacte hifi en custom install hifi. De traditionele hifi zal zeker blijven bestaan, maar is gewoon een niche. Grote sets om de ultieme audiobeleving te krijgen is allereerst […]

   Geef een reactie