web analytics

Review Polk RTiA5 luidspreker

Prijs: € ? 800 per paar

Afwerking
Bouwkwaliteit
Geluid
Prijs

Conclusie

De Polk RTiA5 is een leuke speaker die gewoon prima mee komt. Bijzonder vinden we het echter niet. De kracht van de speaker zit in de open weergave en de prima focussering. Het laaggebied is wat bonkerig en vergt veel vermogen om strak te blijven. Pas daar mee op. Tevens vinden we de weergave wat plakken. En dat kan ten koste gaan van de beleving. Ook hier kan vermogen weer een oplossing bieden. Maar ja: als u een snelle, krachtige versterker wilt hebben, zit u toch vaak in een klasse boven de Polk te zoeken.

Gerelateerde berichten

Review Bryston 7B eindversterker

Recentelijk heeft uw redacteur een pijnlijke relatiebreuk achter de rug. Ondanks het een schone breuk is zonder woorden of nare ruzies, heeft het wel gezorgd voor financiële zorgen en slapeloze nachten. De muziek was er gewoon helemaal uit. Wat de Bryston 7B3 eindversterkers hiermee te maken hebben en wat hierbij de rol van de oer-Hollandse […]

Denon PMA50 DCD50

User Review Denon DCD- en PMA50

Onlangs hebben we lezers met de nieuwe Denon Design laten spelen. Altijd interessant, want: wat vinden onze lezers nu van de spullen? Lezer Richard Fiddelaar heeft de set een paar weken thuis gehad. Hieronder kunt u lezen wat hij van de Denon DCD en PMA 50 vindt. 

Geef een reactie