web analytics

Review Polk RTiA5 luidspreker

Prijs: € ? 800 per paar

Afwerking
Bouwkwaliteit
Geluid
Prijs

Conclusie

De Polk RTiA5 is een leuke speaker die gewoon prima mee komt. Bijzonder vinden we het echter niet. De kracht van de speaker zit in de open weergave en de prima focussering. Het laaggebied is wat bonkerig en vergt veel vermogen om strak te blijven. Pas daar mee op. Tevens vinden we de weergave wat plakken. En dat kan ten koste gaan van de beleving. Ook hier kan vermogen weer een oplossing bieden. Maar ja: als u een snelle, krachtige versterker wilt hebben, zit u toch vaak in een klasse boven de Polk te zoeken.

Gerelateerde berichten

nad-c388-hybrid-digital-versterker

Video NAD C388 versterker

We zijn onlangs op de Dutch Dealer Days geweest. Daar werden veel nieuwe producten getoond, waaronder de nieuwe classic-lijn van NAD. Er erg interessante opfrisser van een serie in een belangrijke prijsklasse. Wij bekijken de NAD C388 even op video voor u!

X-Fi 2015 Alpha Audio

Review Concrete Audio N1

Een luidspreker van beton. Dat betekent een keiharde kast die niet meetrilt… ook niet bij ‘achterlijke’ volumes en diep laag. Het Duitse Concrete Audio heeft het gedaan. Maak kennis met 80 kilogram betonnen audio: de Concrete Audio N1. 

Geef een reactie