web analytics

Review Pass Labs XP-22

Prijs: € 10900

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Pass Labs XP-22

De test set-up

Inhoud

Pass Labs XP-22

We plaatsen de XP-22 op de plek waar de XP-12 hoort te staan. Die wisseling van de wacht gaat gemakkelijk: kabels wisselen en klaar is Kees. De Pass Labs XP-22 stuurt nu de Bryston 4B SST3 aan die weer een setje Focal Sopra No1 aanstuurt.

Als bron zetten we onze Metrum Acoustics Ambre en Pavane in. De Ambre is via I2S verbonden met de Pavane. De ethernet-koppeling is galvanisch ontkoppeld via een optical converter. Kabels komen van Audioquest, Grimm en Kemp.

De energie voor de Bryston gaat door een Isotek Titan filter. De rest van de set is aangesloten op een Kemp PowerStrip 8Plus.

Gerelateerde berichten

De nieuwe Van Medevoort referentielijn

De test set-up InhoudLe Roi est Mort Vive le Roi! Onlangs heeft Ad van Medevoort de laatste hand gelegd aan de nieuwe referentiemodellen: de Q-lijn. Een bijzonder moment, want de huidige en vorige lijn kende nog geen referentieserie. De hoogste in het productgamma was de 4-lijn. Nu niet meer; de vermogende liefhebbers kunnen weer voor […]

Kemp Hi-Power Cord

De test set-up InhoudKemp Electronics is een nederlands Hifi-kabelbedrijf dat zich met name bezig houdt met het vebeteren van uw stroomvoorziening. Hun filosofie is duidelijk en simpel: ‘Elke audio/ videoinstallatie valt of staat met de kwalitiet van het lichtnet.’ Duidelijke taal van deze hollanders die zich in onze hoofdstad Amsterdam hebben gevestigd.

3 reacties

  1. Erg duur inderdaad, ongetwijfeld een geweldig apparaat, maar voor wie. Je moet echt wel een accousties goed geconditioneerde ruimte hebben om zo iets tot zijn recht te laten komen. Maar goed ik denk dat de mensen die zo’n apparaat en de bijbehorende versterkers, speakers,kabels, voeding en nog wat dure spullen ook wel het geld hebben voor een dergelijke ruimte. Ik houdt maar bij mijn cyrus xp syg met stereo 200 en pmc5.23 speakers.

  2. Erg veel geld voor een pre-amp zonder MM/MC want daar is ie denk alleen interessant voor, tenslotte is het meer een verzwakker en schakel station als een versterker, en bewandel je het analoge pad, dan gebruik je natuurlijk ook een draaitafel denk ik.

    Met verzwakker bedoel ik dat de CD speler max 2V uit geeft, en de gemiddelde eindversterker max 2V in voor volledige uitsturing, in de meeste gevallen zal de pre-amp het signaal aanzienlijk moeten verzwakken i.p.v. versterken.

Geef een reactie