web analytics

Review Pass Labs XP-22

Voordelen

 • Prachtige pre-amp
 • Geeft écht inzicht
 • Lekker energiek

Nadelen

 • Alleen analoog
 • Twee 'dozen'
 • Prijs: € 10900

  Bouwkwaliteit
  Inzetbaarheid
  Weergave
  Prijs
  Pass Labs XP-22

  De test set-up

  Inhoud

  Pass Labs XP-22

  We plaatsen de XP-22 op de plek waar de XP-12 hoort te staan. Die wisseling van de wacht gaat gemakkelijk: kabels wisselen en klaar is Kees. De Pass Labs XP-22 stuurt nu de Bryston 4B SST3 aan die weer een setje Focal Sopra No1 aanstuurt.

  Als bron zetten we onze Metrum Acoustics Ambre en Pavane in. De Ambre is via I2S verbonden met de Pavane. De ethernet-koppeling is galvanisch ontkoppeld via een optical converter. Kabels komen van Audioquest, Grimm en Kemp.

  De energie voor de Bryston gaat door een Isotek Titan filter. De rest van de set is aangesloten op een Kemp PowerStrip 8Plus.

  Gerelateerde berichten

  De Wolfgang Air Music is niet mooi... daar zullen we het allemaal over eens zijn.

  Review Wolfgang Air Music

  De test set-up Inhoud 1. Inleiding2. De test set-up3. De Sound4. Voor wie?ReactiesAls website voor hifi en high-end zijn we ook weleens benieuwd wat er te krijgen is in het budget-segment. Druppelt de techniek van boven voldoende naar beneden, zodat daar ook interessante koopjes te krijgen zijn? We kijken vandaag naar de Wolfgang Air Music […]

  AYON NW-T SIGMA

  Review Ayon Sigma en NW-T DSD

  De test set-up Inhoud 1. Inleiding2. De test set-up3. De Sound4. Voor wie?ReactiesDe trouwe Alpha-Audio lezer zal weten dat wij gecharmeerd zijn van Zwitserse audio. Dat er in buurland Oostenrijk ook interessante merken bestaan weten we wel, alleen hebben we er nog niet veel kunnen testen. We zijn dan ook blij dat we van het […]

  3 reacties

  1. Erg duur inderdaad, ongetwijfeld een geweldig apparaat, maar voor wie. Je moet echt wel een accousties goed geconditioneerde ruimte hebben om zo iets tot zijn recht te laten komen. Maar goed ik denk dat de mensen die zo’n apparaat en de bijbehorende versterkers, speakers,kabels, voeding en nog wat dure spullen ook wel het geld hebben voor een dergelijke ruimte. Ik houdt maar bij mijn cyrus xp syg met stereo 200 en pmc5.23 speakers.

  2. Erg veel geld voor een pre-amp zonder MM/MC want daar is ie denk alleen interessant voor, tenslotte is het meer een verzwakker en schakel station als een versterker, en bewandel je het analoge pad, dan gebruik je natuurlijk ook een draaitafel denk ik.

   Met verzwakker bedoel ik dat de CD speler max 2V uit geeft, en de gemiddelde eindversterker max 2V in voor volledige uitsturing, in de meeste gevallen zal de pre-amp het signaal aanzienlijk moeten verzwakken i.p.v. versterken.

  Geef een reactie