web analytics

Review Optoma UHZ65 4K Laser Beamer

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Optoma UHZ65 4K Laser

Conclusie

Optoma zet met de UHZ65 een prachtige projector in de markt. En met een - relatief - gunstig prijkaartje. Ja: 4500 euro is veel geld. Maar een 4K laserbeamer met deze optische kwaliteiten voor dit geld... Het is knap. Voor ons is dit binnen deze klasse een referentie.

Voor wie?

Projectoren zijn niet voor iedereen. Een goede kost minstens net zoveel als een high-end tv. En dan komt er in geval van een projector nog een goed scherm bij (niet op besparen! Daar gaat u geheid spijt van krijgen). En veelal montage, langere kabels, et cetera.

Maar wie écht een bioscoop-gevoel wil creëren. Dus: groot scherm, mooi beeld… groots geluid. Ja: die kan gewoon niet om een projector heen. Punt. Weet wel dat er ook in de wereld van projectoren diverse stromingen zijn. DLP, 3LCD… kleurwielen, pixel shifting, lenzen… short throw, long throw. Onderzoek helpt.

Wij denken dat deze Optoma UHZ65 4K Laser een perfect kandidaat is voor de liefhebber die voor de komende jaren klaar wil zijn. De projector zet een superscherp plaatje neer, is stil en de lamp gaat lang mee… immers: laser. Het regenboog-effect is ofwel niet zichtbaar, of heel minimaal. Maar: probeer het wel even.


Warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /srv/users/alphaaudio/apps/alphaaudio/public/wp-content/themes/alphaaudio/functions.php on line 839

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/alphaaudio/apps/alphaaudio/public/wp-content/themes/alphaaudio/functions.php on line 840

Gerelateerde berichten

Review Orbitsound SB60 soundbar

Voor wie? InhoudHet steeds platter worden van TV?s heeft ervoor gezorgd het geluid van de schermen van een zeer matige kwaliteit is. Het steeds groeiende aanbod van soundbars die je onder de TV kunt zetten toont aan dat het investeren in geluid door steeds meer consumenten als een noodzakelijke stap wordt gezien bij de aanschaf […]

Alpha Zomer Update

Voor wie? InhoudWe zijn weer terug van vakantie. Natuurlijk gaan we niet even rustig aan opstarten. Nee… we gaan vol knallen. We hebben voor u even een korte update-video gemaakt, zodat u kunt zien wat u zoal kunt verwachten de komende tijd! 

1 reactie

  1. Ook weer fantastisch geschreven, de prijs is geen probleem voor (happy few) de penthouse bewoners.

    De short throw projecor is ook bruikbaar bij de kleinere oppervlaktes (ook 20M2) waarschijnlijk doe je hiermee, veel lezers van de alpha-audio site een groot plezier.

    Mijn complimenten aan alle schrijvers van alpha-audio.
    Absoluut geen verloren tijd vullen, maar vaak heel leerzaam.

Geef een reactie