web analytics

Review Optoma UHD65 DLP beamer

Prijs: € 3299

Bouwkwaliteit
Beeld
Inzetbaarheid
Prijs
Optoma UHD65 DLP Beamer

Conclusie

Optoma heeft een uitstekend product in handen met de UHD65 DLP. De prijs van 3300 euro maakt hem niet voor iedere geschikt, maar de liefhebber zal het er zonder meer voor over hebben. En die haalt dat een zeer prettige, stille UHD-beamer in huis.

Voor wie geschikt?

Voor wie is nu zo’n high-end 4K beamer? Simpel: voor de liefhebbers die gewoon een geweldige ervaring willen in hun toegewijde Home Cinema. Dit is niet voor een doorsnee woonkamer waar men af en toe een video’tje kijkt. Dit is een product voor een mooie bioscoopkamer. Met goed geluid. En een goed scherm.

Toch is het knap dat Optoma 4K op dit niveau naar een prijspunt heeft gekregen van 3299 euro. Ja: het is veel geld. Maar het plaatje is er ook naar.

Gerelateerde berichten

The Boxer Rebellion - Ghost Alive

Review The Boxer Rebellion – Ghost Alive (2018)

Voor wie geschikt? InhoudFans van The Boxer Rebellion zijn in twee kampen in te delen. Aan de ene kant die van hun eerste drie albums, waarbij de band sfeervolle verzorgde pop-rock maakte. Daarna gooide de Londense band het roer om met een bombastisch stadiongeluid. Daarmee boorden ze in Nederland een nieuwe groep fans aan, mede […]

Alpha Zomer Update

Voor wie geschikt? InhoudWe zijn weer terug van vakantie. Natuurlijk gaan we niet even rustig aan opstarten. Nee… we gaan vol knallen. We hebben voor u even een korte update-video gemaakt, zodat u kunt zien wat u zoal kunt verwachten de komende tijd! 

6 reacties

  1. Wel een erg basic review als ik dat zo mag zeggen. Beamer is zo uit de doos aangezet en wat kleine instellingen gedaan that’s IT. UHD signaal krijg je niet uit een blu-ray hoor :) daar heb je een 4K film met UHD en dito speler voor nodig. maar goed, film kijken via een beamer is leuk, maar dat wisten we toch al.

Geef een reactie