web analytics

Review Optoma UHD65 DLP beamer

Voordelen

 • Scherp en rijk beeld
 • Mooi contrast
 • Goed instelbaar
 • Stil!

Nadelen

 • Geen kleine beamer
 • Goed instellen vereist kennis
 • Schalen SD naar HD en UHD kan beter
 • Prijs: € 3299

  Bouwkwaliteit
  Beeld
  Inzetbaarheid
  Prijs
  Optoma UHD65 DLP Beamer

  Conclusie

  Optoma heeft een uitstekend product in handen met de UHD65 DLP. De prijs van 3300 euro maakt hem niet voor iedere geschikt, maar de liefhebber zal het er zonder meer voor over hebben. En die haalt dat een zeer prettige, stille UHD-beamer in huis.

  Voor wie geschikt?

  Voor wie is nu zo’n high-end 4K beamer? Simpel: voor de liefhebbers die gewoon een geweldige ervaring willen in hun toegewijde Home Cinema. Dit is niet voor een doorsnee woonkamer waar men af en toe een video’tje kijkt. Dit is een product voor een mooie bioscoopkamer. Met goed geluid. En een goed scherm.

  Toch is het knap dat Optoma 4K op dit niveau naar een prijspunt heeft gekregen van 3299 euro. Ja: het is veel geld. Maar het plaatje is er ook naar.

  Gerelateerde berichten

  KEF CI4100 THX

  Review KEF CI4100QL THX in-wall speaker

  Voor wie geschikt? Inhoud 1. Inleiding2. Over de Optoma UHD65 DLP3. Duidelijk menu4. Movie time!5. Voor wie geschikt?ReactiesHet is fascinerend om naar de audiomarkt te kijken. Er zijn grof genomen vier segmenten: traditionele hifi, portable hifi, compacte hifi en custom install hifi. De traditionele hifi zal zeker blijven bestaan, maar is gewoon een niche. Grote […]

  PS Audio Stellar

  Review PS Audio Stellar serie

  Voor wie geschikt? Inhoud 1. Inleiding2. Over de Optoma UHD65 DLP3. Duidelijk menu4. Movie time!5. Voor wie geschikt?ReactiesNa de fijne passage van de kleine Sprout 100 krijgen we deze keer van Aspera Audio de nieuwe PS Audio Stellar reeks tot onze beschikking. Deze reeks bestaat uit drie relatief betaalbare componenten. Wij testen er vandaag twee: […]

  6 reacties

  1. Wel een erg basic review als ik dat zo mag zeggen. Beamer is zo uit de doos aangezet en wat kleine instellingen gedaan that’s IT. UHD signaal krijg je niet uit een blu-ray hoor :) daar heb je een 4K film met UHD en dito speler voor nodig. maar goed, film kijken via een beamer is leuk, maar dat wisten we toch al.

  Geef een reactie