web analytics

Review Optoma UHD65 DLP beamer

Voordelen

 • Scherp en rijk beeld
 • Mooi contrast
 • Goed instelbaar
 • Stil!

Nadelen

 • Geen kleine beamer
 • Goed instellen vereist kennis
 • Schalen SD naar HD en UHD kan beter
 • Prijs: € 3299

  Bouwkwaliteit
  Beeld
  Inzetbaarheid
  Prijs
  Optoma UHD65 DLP Beamer

  Movie time!

  Er zijn weinig zaken die zoveel impact hebben als een groot geprojecteerd beeld mét surround geluid. Het ondersteunt elkaar perfect. We kijken bijvoorbeeld Hardcore Henry, Tron (nieuwe) en een live concert van Jeff Beck (mooi nummer met Joss Stone).

  immersive!

  De combinatie van alles levensgroot voor je mét geluid waarin je kan verdrinken is gewoon geweldig. Al moeten we zeggen dat Hardcore Henry zo groot niet altijd prettig is. En je ziet feilloos de wisselingen tussen de typen camera.

  Wat dat betreft is dat gelijk aan een goed hifisysteem: alles wordt hoor- en zichtbaar. Mooi natuurlijk, want degelijke opnames – zoals Tron – zijn direct geweldig!

  Schalen

  Als we wat ‘gewoon’ hd en sd-materiaal kijken, zien we wel dat de schaler hard moet werken. Full HD oogt nog steeds prima (al wat waziger dan UHD natuurlijk), maar SD is gewoon niet meer te bekijken op zo’n groot scherm. Is dat erg? Dat ligt eraan wat de verwachtingen zijn. Wij raden het af om nog SD-materiaal te bekijken op 100-inch.

  Gerelateerde berichten

  Achterkant Aria Kit Oppo 105-D

  Review OPPO BDP-105D met Aria Kit

  Movie time! Inhoud 1. Inleiding2. Over de Optoma UHD65 DLP3. Duidelijk menu4. Movie time!5. Voor wie geschikt?ReactiesToen Jaap mij vertelde dat hij een misschien wel bijzondere Blu-Ray-speler annex streamer had die ik zou kunnen testen, was mijn eerste reactie niet al te enthousiast. Blu Ray? Wie heeft het daar nog over en wat moeten wij […]

  Teufel Raumfeld Connector ²

  Review Teufel Raumfeld Connector ²

  Movie time! Inhoud 1. Inleiding2. Over de Optoma UHD65 DLP3. Duidelijk menu4. Movie time!5. Voor wie geschikt?ReactiesDe markt voor streaming audio wordt steeds breder gedragen en kent een toenemende mate van acceptatie door muziek- en audioliefhebbers. Gelijktijdig denderen de ontwikkelingen op het gebied van apparatuur en het aanbod van muziekdiensten onverminderd voort. Ook fabrikant Teufel […]

  6 reacties

  1. Wel een erg basic review als ik dat zo mag zeggen. Beamer is zo uit de doos aangezet en wat kleine instellingen gedaan that’s IT. UHD signaal krijg je niet uit een blu-ray hoor :) daar heb je een 4K film met UHD en dito speler voor nodig. maar goed, film kijken via een beamer is leuk, maar dat wisten we toch al.

  Geef een reactie