web analytics

Review Optoma UHD65 DLP beamer

Prijs: € 3299

Bouwkwaliteit
Beeld
Inzetbaarheid
Prijs
Optoma UHD65 DLP Beamer

Movie time!

Er zijn weinig zaken die zoveel impact hebben als een groot geprojecteerd beeld mét surround geluid. Het ondersteunt elkaar perfect. We kijken bijvoorbeeld Hardcore Henry, Tron (nieuwe) en een live concert van Jeff Beck (mooi nummer met Joss Stone).

immersive!

De combinatie van alles levensgroot voor je mét geluid waarin je kan verdrinken is gewoon geweldig. Al moeten we zeggen dat Hardcore Henry zo groot niet altijd prettig is. En je ziet feilloos de wisselingen tussen de typen camera.

Wat dat betreft is dat gelijk aan een goed hifisysteem: alles wordt hoor- en zichtbaar. Mooi natuurlijk, want degelijke opnames – zoals Tron – zijn direct geweldig!

Schalen

Als we wat ‘gewoon’ hd en sd-materiaal kijken, zien we wel dat de schaler hard moet werken. Full HD oogt nog steeds prima (al wat waziger dan UHD natuurlijk), maar SD is gewoon niet meer te bekijken op zo’n groot scherm. Is dat erg? Dat ligt eraan wat de verwachtingen zijn. Wij raden het af om nog SD-materiaal te bekijken op 100-inch.

Gerelateerde berichten

Divaldi AMP 02

Review Divaldi Amp 02 hoofdtelefoonversterker

Movie time! InhoudWe krijgen niet elke dag ‘high-end’ personal audio spullen uit Polen. En dat terwijl er behoorlijk wat interessante merken uit dat land komen. Soms wat maf, denk aan Lampizator, maar ook genoeg spullen waar u niet fronsend bij zult kijken. Denk dus aan de Divaldi Amp 02: een kekke hoofdtelefoonversterker mét… jawel… een […]

Teufel Control Station 2

Movie time! InhoudDe Duitse Duivel heeft een nieuw product voor de pc-gebruiker met een 5.1-luidsprekersysteem. De Control Station 2 maakt het mogelijk om twee extra apparaten over de luidsprekers af te spelen. Het is daarmee eigenlijk een soort tweede voorversterker.

6 reacties

  1. Wel een erg basic review als ik dat zo mag zeggen. Beamer is zo uit de doos aangezet en wat kleine instellingen gedaan that’s IT. UHD signaal krijg je niet uit een blu-ray hoor :) daar heb je een 4K film met UHD en dito speler voor nodig. maar goed, film kijken via een beamer is leuk, maar dat wisten we toch al.

Geef een reactie