web analytics

Review Optoma UHD65 DLP beamer

Prijs: € 3299

Bouwkwaliteit
Beeld
Inzetbaarheid
Prijs
Optoma UHD65 DLP Beamer

Duidelijk menu

Het menu van de Optoma is te openen via de knoppen aan de zijkant of via de afstandsbediening. Het menu is prima overzichtelijk en maakt het mogelijk – vanzelfsprekend – de Optoma UHD65 DLP naar wens in te stellen op gebied van kleurreproductie en scherpte.

Optoma heeft zoals vele merken een paar zaken om het beeld te ‘boosten’. Denk aan PureContrast, PureColour en UltraDetail. Hoewel dat best leuk oogt, is het onnatuurlijk. Met name de extra scherpte is niet altijd prettig.

Wij zetten die zaken uit en houden alles op neutraal, met een beetje extra scherpte en lichtopbrengst. Dat geeft voor ons gevoel een prettig allround beeld.

Gerelateerde berichten

PS Audio Sprout 100

Review PS Audio Sprout 100

Duidelijk menu InhoudVandaag kijken we naar een bijzondere geïntegreerde versterker propvol opties: De PS Audio Sprout 100. Wij van Alpha-Audio waren best tevreden over de originele Sprout, ondanks onze afkeer voor de gelijknamige groente. Een paar dingetjes vonden we wat minder. Het ontbreken van een afstandsbediening en de gecombineerde digitale inputs. Daarenboven werden de mini […]

Achterkant Aria Kit Oppo 105-D

Review OPPO BDP-105D met Aria Kit

Duidelijk menu InhoudToen Jaap mij vertelde dat hij een misschien wel bijzondere Blu-Ray-speler annex streamer had die ik zou kunnen testen, was mijn eerste reactie niet al te enthousiast. Blu Ray? Wie heeft het daar nog over en wat moeten wij daar als Alpha Audio mee? Optische geluidsdragers (CD, DVD en Blu-ray) zijn toch in […]

6 reacties

  1. Wel een erg basic review als ik dat zo mag zeggen. Beamer is zo uit de doos aangezet en wat kleine instellingen gedaan that’s IT. UHD signaal krijg je niet uit een blu-ray hoor :) daar heb je een 4K film met UHD en dito speler voor nodig. maar goed, film kijken via een beamer is leuk, maar dat wisten we toch al.

Geef een reactie