web analytics

Review Optoma UHD65 DLP beamer

Voordelen

 • Scherp en rijk beeld
 • Mooi contrast
 • Goed instelbaar
 • Stil!

Nadelen

 • Geen kleine beamer
 • Goed instellen vereist kennis
 • Schalen SD naar HD en UHD kan beter
 • Prijs: € 3299

  Bouwkwaliteit
  Beeld
  Inzetbaarheid
  Prijs
  Optoma UHD65 DLP Beamer

  Duidelijk menu

  Het menu van de Optoma is te openen via de knoppen aan de zijkant of via de afstandsbediening. Het menu is prima overzichtelijk en maakt het mogelijk – vanzelfsprekend – de Optoma UHD65 DLP naar wens in te stellen op gebied van kleurreproductie en scherpte.

  Optoma heeft zoals vele merken een paar zaken om het beeld te ‘boosten’. Denk aan PureContrast, PureColour en UltraDetail. Hoewel dat best leuk oogt, is het onnatuurlijk. Met name de extra scherpte is niet altijd prettig.

  Wij zetten die zaken uit en houden alles op neutraal, met een beetje extra scherpte en lichtopbrengst. Dat geeft voor ons gevoel een prettig allround beeld.

  Gerelateerde berichten

  Classe Sigma SSP en AMP2

  Review Classé Sigma SSP en AMP2

  Duidelijk menu Inhoud 1. Inleiding2. Over de Optoma UHD65 DLP3. Duidelijk menu4. Movie time!5. Voor wie geschikt?ReactiesClassé is geen onbekende in de audiowereld. De Canadezen maken al tijden apparatuur in het hogere segment. In 2014 heeft het bedrijf de Sigma-lijn in de markt gezet. Een serie, gericht op surround, voor de ietwat prijsbewustere liefhebber. Wij […]

  Final Audio E5000 in-ear

  Review Final Audio E5000 in-ear

  Duidelijk menu Inhoud 1. Inleiding2. Over de Optoma UHD65 DLP3. Duidelijk menu4. Movie time!5. Voor wie geschikt?ReactiesZo tegen het einde van het jaar luisteren we naar een in-ear hoofdtelefoon met een toepasselijke merknaam: het Japanse final. Een bijzonder merk, waarover later meer. Zoekt u een in ear die evengoed als oor-sieraad dienst zou kunnen doen? […]

  6 reacties

  1. Wel een erg basic review als ik dat zo mag zeggen. Beamer is zo uit de doos aangezet en wat kleine instellingen gedaan that’s IT. UHD signaal krijg je niet uit een blu-ray hoor :) daar heb je een 4K film met UHD en dito speler voor nodig. maar goed, film kijken via een beamer is leuk, maar dat wisten we toch al.

  Geef een reactie