Review Onkyo DP-S1 mobiele speler

Voordelen

 • Goed geluid
 • Wifi en BT
 • MQA

Nadelen

 • Toetsenbord
 • Voor wie bedoeld?
 • Onkyo DP-S1

  De Onkyo DP S1 is een echte mobiele HiFi speler. Uitgerust met een twin dac die zijn werk kan doen op 192 Khz 32 bit. Tel daar bij op: twee sd card slots, 16GB intern geheugen, bluetooth, wifi en we got a winner… toch? 

  Mobiele spelers zijn… een apart segment. Maar zo nu en dan kijken we er graag naar. Denk aan een speler als de Onkyo DP-S1 die toch wat leuke features heeft zoals eerder genoemd.

  Zo is het met de wifi mogelijk naar Tidal te luisteren. Zelfs naar MQA! Of draadloze hoofdtelefoons te koppelen via bluetooth. Handig!  Veel meer mobiel genot dan dit is bijna niet mogelijk. De invoer of communicatie met de speler gaat natuurlijk via een touch-screen. Al is daar nog wel een punt van verbetering. Zie daarvoor de video…

  Maar na een paar weken intensief gebruik hebben we toch een vraag: hoeveel bestaansrecht hebben mobiele spelers nog?

  Video Review Onkyo DP-S1

  Gerelateerde berichten

  Marantz Melody Media

  Marantz heeft een sterke positie in het instap- en middensegment van de hifiwereld. Kijk maar naar de 6000- en 8000-serie van de fabrikant. Met name de cd-spelers zijn interessant in onze opinie. Nu kijken we naar een alles-in-één oplossing met netwerkfunctionaliteit: de gloednieuwe Melody Media van slechts 649 euro.

  Paradigm PW AMP

  Video Paradigm PW Amp

  We hebben van Paradigm de PW Amp op de redactie gekregen. Een interessant apparaatje waar we al in Canada kennis mee hebben gemaakt. De PW Amp is een streamer op basis van DTS Play-Fi. Een relatief nieuw systeem waar alle fabrikanten mee aan de slag kunnen gaan. Kortom: verwacht meer van dit platform!

  Sennheiser Momentum

  Review Sennheiser Momentum

  Ziet er leuk uit, maar klinkt het ook? Dat is in het kort de uitdaging waar de Sennheiser Momentum voor staat. Het is ongetwijfeld een mooie koptelefoon, met een bruine leren hoofdband, bruine leren oorschelpen en een mooie opgepoetste stainless steel beugel. Heel retro en stijlvol. En u kunt hem direct in uw iPhone, iPod […]

  8 reacties

  1. Mij bevalt het geluid van de Chord Mojo heel goed. Maar de Mojo is mobiel onhandig, zelfs met de poly. Ik zoek een mobiele speler met het geluid van de Mojo. Maar dat valt niet mee. De Fiio X5 mkII klinkt koud metalig tov de Mojo. De Ibasso DX200 en AK70 MKII hebben dat ‘koude’ geluid niet maar deze klinken gladjes en netjes (versmeerd) tov de Mojo. De enige die in de buurt komt van de Mojo is de Teac HA-P90SD maar deze heeft zeer onhandig afspeelsoftware. Dit wat betreft mijn ervaringen met mobiel spelers. Jammer dat Chord zelf geen mobiele spelers maakt.

  2. Leuke video’s. Kort, luchtig en toch informatief. Meer graag. Blijkbaar is er wel een markt voor want er komen er wekelijks nieuwe bij. Tot wel 1500 euro en meer.

   Maar gooi toch niet met die mooie spullen jongens. Spullen waar een normaal mensen maanden voor spaart en daarna dan koestert als een juweel.

   Doei

   G

  Geef een reactie

  Ga verder met deze blogpost:

  Review Shanling M0 portable mediaspeler

  Review Shanling M0 portable mediaspeler