web analytics

Review NAIM ND5 XS2

Prijs: € 2850

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
App
Weergave
Prijs
NAIM ND5 XS2

NAIM System

Inhoud

Wij hebben de nieuwe NAIM ND5 XS2 gebruikt in combinatie met een Supernait 2. Ook hebben we een vorige generatie ND5 erbij gezet om te kijken wat de sprong in kwaliteit is. Immers: er is geen nuttiger vergelijk dan dat. Nietwaar? Onze Focal Sopra No1 monitors mogen het signaal van de NAIM versterker omzetten naar luchtdrukverschillen.

We streamen vooral via ROON vanaf onze NAS. Daarnaast plukken we streams vanaf Tidal en Qobuz. Files vanaf de NAS, Tidal en Qobuz zijn FLAC. En dan zowel cd-kwaliteit als high-res.

Gerelateerde berichten

Lenovo Yoga Tablet 8

Review Lenovo Yoga Tablet 8

NAIM System InhoudEen tablet-review op Alpha Audio? Dat ziet u juist! De reden is dat de tablet steeds vaker gebruikt wordt binnen streaming-setups. En terecht: het zijn de ideale afstandsbedieningen! We testen vandaag een zeer betaalbaar model van Lenovo: de Yoga Tablet 8. 

Multitest: Betaalbare streaming bridges

NAIM System InhoudZo met de koude feestdagen voor de deur is de tijd weer gekomen dat we heerlijk ongestraft van onze muziek mogen genieten. Een glaasje alcoholisch vocht in de ene hand, de remote in de ander en warme sloffen aan de voeten. Kacheltje en de volumeknop samen een tandje hoger en genieten maar. 

2 reacties

  1. Wat goed geschreven is is dat op een show een andere ervaring is, zodat een diepte ervaring niet word ervaren. Aan de andere zijde, de audiosets die op een show overtuigen zullen denk ik in de prakrijk voldoening geven.
    Maar andersom kan ook. Zo kocht ik eens een set Mission luidsprekers die op een show goed klonken, en bij mij thuis vond ik een hoop ellende.
    Gelukkig waren die slechte Missions niet al te duur.

    Een audiostreamer die alleen met een app bediend kan worden, vraagd altijd om een smartphone of een tablet. Dus het apparaat aansluiten op het stroomnet en een plaatje uitzoeken en spelen is er niet meer bij.
    Wat een domme keuze.

Geef een reactie