web analytics

Review: Naim CDX2

Voordelen

 • Klankeigenschappen Solide bouw Levenscyclus HDCD

Nadelen

 • Het lensje van de laser ligt open en bloot voor nieuwsgierige vingertopjes
 • Prijs: € 5600

  Klank
  Features
  Optiek
  Bouwwijze
  Prijs
  NAIM CDX2

  Conclusie

  Op het gebied van degelijkheid en klankeigenschappen staat de Naim CDX-2 nog altijd op een heel hoog niveau. De Naim CDX2 is een speler die zich - naar onze bescheiden mening - nu al mag scharen onder een klein groepje excellente spelers met een onaantastbare en legendarische status. En wat de toekomst ook moge brengen, dit is wat het is en wat het volgens ons ook altijd zal blijven.

  Conclusie

  Na het reviewen van de Naim CDX2 moeten we toegeven dat we absoluut een zwak hebben ontwikkeld voor het eigenzinnige merk. Met een levenscyclus van zestien jaar (eigenlijk negentien) bewijst de fabrikant dat een Naim-product is gemaakt voor een mensenleven. Of twee.

  Op het gebied van degelijkheid en klankeigenschappen staat de Naim CDX-2 nog altijd op een heel hoog niveau. De Naim CDX2 is een speler die zich – naar onze bescheiden mening – nu al mag scharen onder een klein groepje excellente spelers met een onaantastbare en legendarische status. En wat de toekomst ook moge brengen, dit is wat het is en wat het volgens ons ook altijd zal blijven.

  De Naim CDX2 heeft een garantietermijn van 2 jaar plus nog eens drie jaar op onderdelen na registratie van de speler. De adviesverkoopprijs bedraagt 5.600 Euro. Meer informatie over de Naim CDX2 vindt u op de website van de fabrikant en van importeur Latham Audio.

  Alpha Aproved? Zeker wel!

  Winkels met Naim

  Bender Hifi

  Steenstraat 54
  6828 Arnhem, Gelderland, NL

  Contact

  Dé Audiowinkel

  Spoorstraat 18
  7491 CK Delden, Noord Holland, NL

  Contact

  Hifi Studio Wilbert

  Korte Jansstraat 11
  3512GM Utrecht, NL

  Contact

  Omera Hifi en Streaming

  Markt 3
  3131 CR Vlaardingen, AF

  Contact

  Rhapsody Audio

  Borneolaan 25
  1217GX Hilversum, AF

  Contact

  Tune Inn

  Laat 29A
  1811EB Alkmaar, AF

  Contact

  6 reacties

  1. Beste muziekvrienden,

   Mijn Naim set waaronder ook een CDX2 is de beste onverantwoorde investering die ik in mijn leven tot nu toe heb gedaan. Ok, het is een kwestie van smaak, het is veel geld, je buurman zal het niet begrijpen, waarschijnlijk verklaart hij je zelfs voor gek, je vrouw mogelijk ook, maar als deze Naim smaak je aanspreekt, stop met tobben en begin met sparen!

  2. ik geniet me helemaal suf van mijn naim installatie, dr zal best veel beters zijn maar het komt niet in me op. zoiets komt in je op als iets je stoort, wanneer je geïrriteerd opkijkt van hé, moet dat nou, of een detail zich losmaakt uit het klankbeeld en op zichzelf gaat staan, dan moet je je stoel uit, maar zo, nee, ik hoef nooit op mn hoede te zijn

  Geef een antwoord