web analytics

Review Mytek Brooklyn Dac+

Prijs: € 2195

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Mytek Brooklyn +

Conclusie

Een Zwitsers zakmes voor de Hi-Fi? Het klinkt misschien vreemd, maar de Mytek Brooklyn Dac+ biedt een audioliefhebber meer dan prijskaartje laat zien. De vele aansluitmogelijkheden, gecombineerd met het kwaliteits niveau van het geluidsbeeld is van onwerkelijk hoog niveau. Zeker wanneer er een externe voeding aan toegevoegd wordt. 2200 euro lijkt veel geld, maar is onderaan de streep een koopje. De Mytek Brooklyn Dac+ is alles wat een audiofiel zoekt.

Eindoordeel

Inhoud

Mytek Brooklyn +

Een hoofdtelefoon versterker/Dac voor een kleine 2200 euro. Dat leek ons een stevige prijs. Zeker als de gewone variant van de Mytek Brooklyn 200 euro goedkoper is. Maar de Dac+ heeft laten zien dat hij beter presteert en dat het niet een eenvoudige Dac is. Het is ook een Phono voorsteker, een stukje design, een voorsterker, Dac, hoofdtelefoon versterker en ondersteunt DSD en MQA.

Met het aansluiten van een externe voeding, komt de Mytek Brooklyn Dac+ echt lekker los. Hij heeft laten zien dat hij in harmonie een hoofdtelefoon kan aansturen, maar ook menig Hi-Fi keten naar een hoger niveau tillen.

Hebben we dan niks aan te merken? Jawel! Tijdens het testen als hoofdtelefoonversterker, stond de Mytek Brooklyn Dac+ op ons bureau. Maar de Mytek kan heel heet worden. Zo heet dat de rubber pootjes aan de onderkant afgaven op ons bureau. Door de Mytek op een verhoging te zetten, kreeg hij meer lucht en was het verholpen.   

Gerelateerde berichten

Shunyata Venom

Multitest luidsprekerkabels 650 – 1000 euro

Eindoordeel InhoudHoewel draadloos enorm in opkomst is, zullen vele lezers toch gewoon gebruik maken van een kabeltje tussen de eindversterker en luidspreker. En net zoals bij luidsprekers komen kabels in vele vormen, maten en prijzen. Wij testen nu vijf luidsprekerkabels in de prijsklasse 650 euro tot 1000 euro per twee meter paar. 

Multitest: zeven excellente audio streamers

Eindoordeel InhoudBij Alpha-Audio houden we van multitests. Ondanks dat het een enorme klus is geeft het ons op de redactie een prima overzicht van het huidige aanbod in de markt. Deze multitest geeft een hele representatieve dwarsdoorsnede van de huidige markt van audiostreamers en van de spelers die hier werkelijk een toegevoegde waarde leveren. We […]

1 reactie

Geef een reactie