web analytics

Review Mytek Brooklyn Dac+

Prijs: € 2195

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Mytek Brooklyn +

Conclusie

Een Zwitsers zakmes voor de Hi-Fi? Het klinkt misschien vreemd, maar de Mytek Brooklyn Dac+ biedt een audioliefhebber meer dan prijskaartje laat zien. De vele aansluitmogelijkheden, gecombineerd met het kwaliteits niveau van het geluidsbeeld is van onwerkelijk hoog niveau. Zeker wanneer er een externe voeding aan toegevoegd wordt. 2200 euro lijkt veel geld, maar is onderaan de streep een koopje. De Mytek Brooklyn Dac+ is alles wat een audiofiel zoekt.

Eindoordeel

Inhoud

Mytek Brooklyn +

Een hoofdtelefoon versterker/Dac voor een kleine 2200 euro. Dat leek ons een stevige prijs. Zeker als de gewone variant van de Mytek Brooklyn 200 euro goedkoper is. Maar de Dac+ heeft laten zien dat hij beter presteert en dat het niet een eenvoudige Dac is. Het is ook een Phono voorsteker, een stukje design, een voorsterker, Dac, hoofdtelefoon versterker en ondersteunt DSD en MQA.

Met het aansluiten van een externe voeding, komt de Mytek Brooklyn Dac+ echt lekker los. Hij heeft laten zien dat hij in harmonie een hoofdtelefoon kan aansturen, maar ook menig Hi-Fi keten naar een hoger niveau tillen.

Hebben we dan niks aan te merken? Jawel! Tijdens het testen als hoofdtelefoonversterker, stond de Mytek Brooklyn Dac+ op ons bureau. Maar de Mytek kan heel heet worden. Zo heet dat de rubber pootjes aan de onderkant afgaven op ons bureau. Door de Mytek op een verhoging te zetten, kreeg hij meer lucht en was het verholpen.   

Gerelateerde berichten

Multitest – De beste versterker voor onder 1000 euro

Eindoordeel InhoudU bent toe aan iets nieuws. Iets moois… U zoekt een versterker met een ingebouwde dac én diverse analoge inputs. Eventueel phono. Dat gaat vast een vermogen kosten, nietwaar? Nou… dat valt best mee! Wij hebben zes versterkers tussen de 499 en 849 aangevraagd om eens te bekijken wat u mag verwachten binnen dit […]

Dion Audio AA100

Review Dion Audio AA100 reference

Eindoordeel InhoudWe kennen Dion Audio al een tijdje. En keer op keer worden we verrast door de degelijke spullen die Miquel Blauw aflevert. Nu is het tijd om eens wat grof geschut te testen: de AA100. Nee… het is niet die club waar we de naam niet van hoeven te noemen. Het gaat om een […]

1 reactie

Geef een reactie