web analytics

Review Mytek Brooklyn Dac+

Voordelen

 • Hoge kwaliteit audioweergave
 • Brede ondersteuning formats
 • Breed inzetbaar

Nadelen

 • Kan heet worden
 • Prijs: € 2195

  Bouwkwaliteit
  Inzetbaarheid
  Weergave
  Prijs
  Mytek Brooklyn +

  Conclusie

  Een Zwitsers zakmes voor de Hi-Fi? Het klinkt misschien vreemd, maar de Mytek Brooklyn Dac+ biedt een audioliefhebber meer dan prijskaartje laat zien. De vele aansluitmogelijkheden, gecombineerd met het kwaliteits niveau van het geluidsbeeld is van onwerkelijk hoog niveau. Zeker wanneer er een externe voeding aan toegevoegd wordt. 2200 euro lijkt veel geld, maar is onderaan de streep een koopje. De Mytek Brooklyn Dac+ is alles wat een audiofiel zoekt.

  Eindoordeel

  Inhoud

  Mytek Brooklyn +

  Een hoofdtelefoon versterker/Dac voor een kleine 2200 euro. Dat leek ons een stevige prijs. Zeker als de gewone variant van de Mytek Brooklyn 200 euro goedkoper is. Maar de Dac+ heeft laten zien dat hij beter presteert en dat het niet een eenvoudige Dac is. Het is ook een Phono voorsteker, een stukje design, een voorsterker, Dac, hoofdtelefoon versterker en ondersteunt DSD en MQA.

  Met het aansluiten van een externe voeding, komt de Mytek Brooklyn Dac+ echt lekker los. Hij heeft laten zien dat hij in harmonie een hoofdtelefoon kan aansturen, maar ook menig Hi-Fi keten naar een hoger niveau tillen.

  Hebben we dan niks aan te merken? Jawel! Tijdens het testen als hoofdtelefoonversterker, stond de Mytek Brooklyn Dac+ op ons bureau. Maar de Mytek kan heel heet worden. Zo heet dat de rubber pootjes aan de onderkant afgaven op ons bureau. Door de Mytek op een verhoging te zetten, kreeg hij meer lucht en was het verholpen.   

  Gerelateerde berichten

  Pink Faun

  Streaming volgens Pink Faun: I2S!

  Eindoordeel Inhoud 1. Inleiding2. Kwaliteits concert 3. Eindoordeel ReactiesVIDEO – We zijn er op X-Fi al tegenaan gelopen: de nieuwe streamingoplossing van Pink Faun. Geen usb… geen spdif, maar I2S via een insteekkaart met hdmi-aansluitingen. Leuk bedacht! Maar dan moet je wel een complete serie hebben met producten. Dus pc, dacs en natuurlijk kabels. En […]

  Achterkant Aria Kit Oppo 105-D

  Review OPPO BDP-105D met Aria Kit

  Eindoordeel Inhoud 1. Inleiding2. Kwaliteits concert 3. Eindoordeel ReactiesToen Jaap mij vertelde dat hij een misschien wel bijzondere Blu-Ray-speler annex streamer had die ik zou kunnen testen, was mijn eerste reactie niet al te enthousiast. Blu Ray? Wie heeft het daar nog over en wat moeten wij daar als Alpha Audio mee? Optische geluidsdragers (CD, […]

  1 reactie

  Geef een reactie