web analytics

Headphone Heaven – Deel 3: Moon 230HAD

Prijs: € 1.350

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Moon 230 HA

Conclusie

De kleine Moon is met een prijskaartje dat op 50% ligt van de 430HA, een interessante optie als u een forse stap wilt maken in de wereld van de Headphonia. U krijgt er een hoofdtelefoonversterker voor terug die het overgrote deel van de verkrijgbare hoofdtelefoons nog mooier laat spelen. Heeft u een collectie hoofdtelefoons in het topsegment, dan haalt u er meer uit met de 430HA.
De 230HA heeft dezelfde DAC-chipset als het topmodel van Moon en deze DAC presteert bovengemiddeld. goed Bent u op zoek naar een hoofdtelefoonversterker die tevens dienst doet als voorversterker voor uw digitale apparatuur dan raden wij u een reis naar de Moon-dealer aan. Wat we aan de 230HA missen, zijn meerdere hoofdtelefoonaansluitingen. Want wat is er fijner dan samen te genieten van mooie muziek?

Specificaties Moon 230HAD

Aantal kanalen 2
Ingangen 2 x coaxiaal, USB, Optisch, analoog: cinch + 3,5mm
Samping rates DSD (tot quad), PCM: 32 bit / 384 kHz
Frequentie-respons 2 – 72 kHz,+0 / -3dB
Vervorming 0,001% THD
Dynamisch bereik 118 dB
Intrinsieke jitter 100 PS RMS
Prijs 1995 euro

Gerelateerde berichten

AKG N90

Review AKG N90 Hoofdtelefoon

Specificaties Moon 230HAD InhoudHoewel het bijzonder leuk is om te doen, zit er een gigantische uitdaging aan het testen van (ultra) high-end audio apparatuur. Allereerst is het veelal een statement van de fabrikant waar gigantisch veel tijd en geld in zit om te ontwikkelen. Daarnaast: het gaat vaak niet alleen meer om geluid, maar ook […]

Denon Music Maniac AH-MM400

Review Denon AH-MM400 hoofdtelefoon

Specificaties Moon 230HAD InhoudWie aan een hoofdtelefoon denkt, denk vrijwel direct aan Beats, Shure of wellicht Ultimate Ears of Sony. Maar niet aan Denon. Toch heeft het merk een uitermate grote collectie ‘Music Maniacs’. Wij testen een pittig modelletje: de MM400: 429 euro aan hoofdtelefoon. 

2 reacties

  1. Ik kan wat gemist hebben of er aan voorbij zijn gegaan, maar ik lees nooit wat over Lehman audio. Ik heb zelf een Lehman Linear koptelefoonversterker met HifiTuning Suprème zekering erin in combinatie met een Metrum Musette dac ook met deze zekering erin, de Sennheiser HD800 en de Bleusound Vault2 als digitale bron/ streamer, bekabeling van Crystal cable, Nordost en Audioquest, maar dit maakt echt mooie muziek. De weergave is subliem en heb hier echt veel muzikaal plezier van.
    M. Vr. Groet Paul

Geef een reactie